ahaweto Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Koledzy ze Słupska skromnie milczą, a jest się czym pochwalić. Adrian "Kolo" wnuk naszego wielce szanowanego i lubianego kolegi, Henia-Prezesa występuje w reklamie którą od jakiegoś czasu pokazują różne stacje. Tematem nie jest szampon czy też jakieś środki owadobójcze , ale to co Adrian lubi i w czym jest Mistrzem, czyli pilotaż modeli. Może ktoś zapoda link do tej reklamy. Heniu może parę słów wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Adam a czym tu się chwalić,przyjechała ekipa nakręcili zapłacili i przez pięć lat mogą to wykorzystać. Koledzy ze Słupska skromnie milczą, a jest się czym pochwalić. Adrian "Kolo" wnuk naszego wielce szanowanego i lubianego kolegi, Henia-Prezesa występuje w reklamie którą od jakiegoś czasu pokazują różne stacje. Tematem nie jest szampon czy też jakieś środki owadobójcze , ale to co Adrian lubi i w czym jest Mistrzem, czyli pilotaż modeli. Może ktoś zapoda link do tej reklamy. Heniu może parę słów wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 czy to nie ta reklama ze wsparcia EU czy jakoś tak ? chyba nie, bo tamten nie miał 66 lat .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No cóż. Reklamy nie uadało mi się namierzyć ale znalazłem coś takiego jak by ktoś nie widział jeszcze http://youtu.be/kKv0Wa3AJEM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Chodzi bardzo często na Polsat News :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dzięki Tadek. Kolo to ten koleś z nadajnikiem i zadartą głową. Heniu jesteś skromny aż do bólu. Już nie mogę doczekać się spotkania w Wilczych Laskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 To dobrze myślałem bo od razu mnie ten spot zainteresował, tylko pomyliłem Adriana z Heniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 "Dziadek - kiedy idziemy latać ?" - oj te słowa Kola zawsze będę pamiętać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi