yahu Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witajcie, Szukam miękkiego kabla okrągłego (silikonowego/teflonowego(?) ) 2x1 lub 2x1,5mm2 Najlepiej w Warszawie. Z góry dzięki za podpowiedź gdzie można kupić, ew. gdzie szukać. Wolałbym najpier pomacać kabel przed kupnem - chyba, że ktoś wie, że kabel nie będzie sztywny. Pozdrawiam Jasiek yahu79(at)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Najlepiej zajść do sklepu i kupić... gdzie widzisz problem? ul. Stefana Baleya 3 (za Carrefour Express, koło apteki) Warszawa Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek: 9:00 - 18:00 Sobota: 9:00 - 14:00 Kontakt: tel. 22 48 78 488 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Na Gocławiu też masz sklep modelarski ef3m.pl Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Jest pewna różnica w kablach silikonowych. Mam kable silikonowe do pracy w wysokich temperaturach. Izolacja miękka, ale w środku "zwykły" kabel. Różnica w stosunku do kabli Turnigy kolosalna. W tych drugich druciki są więcej niż cienkie i takie nie ułamią się podczas pracy. Musisz dookreślić co potrzebujesz. Czy kabel w miękkiej izolacji, czy kabel "modelarski" który wytrzyma drgania w naszych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dobre kable znajdziesz też w sklepach car-audio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cześć, Chodziło mi o małe ilości i właśnie wielożyłowego kabla miękkiego. Znalazłem wyśmienite kable w silikonowej izolacji, do tego okrągłe (dwi zyły, każda we własnej izolacji i wszystko razem zalane "na okrągło"), czyli takie jak chciałem... kable głośnikowe... Pozdrawiam Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To jeszcze pochwal się, gdzie znalazłeś Też szukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 W każdym sklepie car-audio jest 2,5mm2 i 4mm2 głośnikowy. Jakby ktoś chciał to mam zapasy :-) Odbiór własny Warszawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To nie to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Bartosz, wiem. Ale kupiłem silikonowy modelarski, pomacałem i już wiem, że więcej kupował za te pieniądze nie będę. Może w spalinach to ma znaczenie, ale w elektrykach nie widzę powodu, dla którego nie można zastosować głośnikowego. Jakem elektryk :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi