andrzej_t Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No to jak w końcu jest z tym przegazowywaniem ? 10 minut na pełnym gazie na sam początek docierania ? Niezbyt precyzyjnie tłumaczona instrukcja. Nie na pełnym gazie tylko z maksymalnie otworzoną przepustnicą ale igłą wykręconą na tyle, żeby silnik pracował na granicy zgaśnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No i to wiele zmienia .. Liczylem na Twoja odpowiedz w tym temacie Andrzeju. Dobrze, ze posłuchałem własnej intuicji i skojarzylem z tym co mi podpowiedziales przy OS Max zamiast zajechac nowy nabytek .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Najważniejsze żeby przy docieraniu był bardzo przelany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Tak, tłumaczenie "ustawić bogata mieszankę, aż zacznie lecieć biały dym" i pilowac tak 10 minut może faktycznie wprowadzać w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Powinno Ci pomóc, dotyczy silnika OS, docieranie jest podobne: http://www.alehar.aplus.pl/porady_silnik_OS_Max.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Bardzo fajny opis, dzięki Na szczęście dzięki uprzedniej pomocy andrzeja_t oraz pietki zrobiłem to zgodnie z prawidłami. Fakt, że jest tyle szkół co i ludzi. Jedni docierają "na ławce" inni w powietrzu, ale logika jest podobna. Zaskoczyła mnie znaleziona gdzieś w sieci instrukcja, którą przytoczyłem wcześniej, stąd było moje pytanie co do przegazowywania na " dzień dobry". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi