PysiuJP Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 niby jakieo jo mom trenerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 jaki pits to christen eagle To bliźniacze konstrukcje. Christen Eagle to kopia Pitts Special. sonic Prawda. PanaSonic Po pierwsze - nieprzepisowa smycz, po drugie - zdjęcie bez fajki się nie liczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Wojtek znowu sie super spisał z fotografi ,Twój nowy modelik super latał i fajnie wyglada.do jutra do popołudniowego strzyżenia lotniska,wpadne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Tak naprawdę to byłem zmęczony i niewyspany. Język mi się plątał, ręce drżały. Po oblocie samolotu było trochę lepiej. Czekamy na Spitfire'a. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 A tutaj zaległy film z niedzielnego latania Dzień był długi, no i materiału też bardzo dużo 5 godzin zabawy w 30 minutowym filmie. Nagrywanie, edycja, montaż: Ania Zapraszam! http://youtu.be/QdaCTDjH83E 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witajcie Super ten film nam w Kętach fotograf gdzies zaginął ale znajdziemy Go. Zapraszam do zapisania się na Żar 2015 http://www.rcpiknik-...u/index.php/pl/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Z całego filmu najbardziej mi smakowały ciasteczka samolotowe 16,09 minuta filmu wykonane przez Anie DZIEKUJEMY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Pogaduchy lotniskowe. Bazooka EP - 4 Czerwca 2015 13h42 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Jak zawsze kozacko ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Atmosfera nie do kupienia żadną kartą płatniczą :)Pani Ania i Wojtek spisali sie jak zawsze Super przez duże ,,S,,.wstawiłem red bulowi nowy silnik,,szatan,,w niedziele oblot ,może poleci lepiej niż spitfayer :Dbo ani nie pokosiłem ani nie polatałem .chęci były dobre ale niestety niewypał.pogoda ma być więc kto lubi ,,cyca,, w niedziele na lotnisko tak ślicznie wykoszone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Kilka zdjęć z piątku: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dzień pełen wydarzeń .Poleciałem dziś na Gliwice gdzie odbywają się "Mistrzostwa Polski Modeli Latających dla Juniorów Młodszych ". Młodzierzy było sporo ale mam tylko 1 zdjęcie Za to bardzo mnie zainteresował model klasy F5J motoszybowiec zdalnie sterowany .Model pięknie wykonany kilka parametrów - rozpiętość 3700 mm waga około 1,5 kg silniczek z przekładnią zasilany lipo 1800 3 s. Latał bardzo dostojnie co widać na krótkim filmiku . Znalazłem jeszcze ciekawostkę o tym modelu http://www.radawiecrc.pl/category/news/ Poznałem mistrza https://plus.google.com/photos/109960137093409168690/albums/5921672651084386529/5921675678708177762?banner=pwa&pid=5921675678708177762&oid=109960137093409168690 Potem szybko na Ruda Śląska (Wirek) na zawody samochodów RC . Hałasujące spalinki i troche cichsze elektryki swoją szybkoscią zaskakują . Zawodnicy bardzo zorganizowani , namioty i stanowiska serwisowe pod zadaszeniem , żeby głów nie przegrzać i na start . Jeżdżą lepiej niż kierowcy na naszych autostradach wypadków śmiertelnych zero Wrociłem na nasze lotnisko i jeszcze sobie polatałem , ale zdjecia i filmik to już Wojtek czy Adam wam pokaże . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pysiolot FunStar GP - 4 Czerwca 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pysiolot wymiata :)niema jak spalina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 A tak bawiliśmy się dzisiaj Zapraszam! http://youtu.be/bM6-gTohDzs 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Mentor. Multiplex MENTOR - 4 Czerwca 2015 Pysiolot wymiata :)niema jak spalina Już ją wymiotło i jej nie ma. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Fotki z sobotki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Po pierwsze - nieprzepisowa smycz, po drugie - zdjęcie bez fajki się nie liczy. to to sie liczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Przepisowa smycz i z fajką. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi