Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przekierowuję naszą śpiącą ekipę modelarzy Rudzkich, którzy pytali o mój film z Bobrownik,

ekhm... Trza zerkać na wątek Lotniska w Bobrownikach  ;)

Tutaj link do wątku -> LINK

Opublikowano

Na to liczę, że konar zapłonie :P jeszcze nie ta źle :)

A co ma być żle tak wcześnie ? Zdrowo się odżywiaj, chodż pieszo na lotnisko i lataj wysoko i długo, nie nadużywaj ognia to Ci nigdy nie zgaśnie  ;)  :) .

Opublikowano

Dzięki za cenne rady :) żartowałem oczywiście, ale masz rację, trzeba się zdrowo trzymać i czasem konserwować :)

Wzajemnie, wysokich i długich lotów, tyle lądowań co startów.

• Lubię to 1
Opublikowano

Super  :blink: ! Zrobię w TS II światła sterowane z nadajnika i wiecie , co dalej  :ph34r: ... Tylko kamerzysty nie mam żadnego  :( , ale do tego wystarczy statyw i pilocik na IR  :). Pierwsze udane słowa dla Wojtka do urzędowego zatwierdzenia i ewentualnie udzielenia patentu wtórnego  :D.

Teraz z grubsza wiem, jaki jest tam czas błysku B) ... 

Opublikowano

Hahaha nocny jest najlepszy , bo mało co widać. :D  Dziś były testy najszybszych modeli , ciekaw jestem czy kamerzysta uchwycił model.

Jutro jedziemy na Racibórz

Opublikowano

Ino zbierać $$$ na model z Mavi mi pozostało :-) A było na co popatrzeć, na żółto torpeda :-)

Opublikowano

Q..cze tyle się działo.

Tylu wspaniałych ludzi.

Śmiglaki i inne latające ustrojstwa ................ ech!

A mnie jakiś złośliwy bakcyl dorwał. :wacko:

d..pa.

Opublikowano
Film zrobiony :) Odkąd jestem z Wami, to jak na razie na tym pikniku pobiliśmy rekord wspólnego, Gwarkowego wyjazdu :D No to przekierowuję Gwarkowiczów linkiem do postu z pikniku  :)  Zapraszam do oglądania  :)  -> LINK <-

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.