Ana Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Przekierowuję naszą śpiącą ekipę modelarzy Rudzkich, którzy pytali o mój film z Bobrownik, ekhm... Trza zerkać na wątek Lotniska w Bobrownikach Tutaj link do wątku -> LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 7 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Fajne to, ale szkoda, że niepełne, jeszcze jedno kółko i byłoby Audi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nie martw się AndyAUDI, będziesz miał jeszcze okazję pomachać swoim płonącym konarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Na to liczę, że konar zapłonie jeszcze nie ta źle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Na to liczę, że konar zapłonie jeszcze nie ta źle A co ma być żle tak wcześnie ? Zdrowo się odżywiaj, chodż pieszo na lotnisko i lataj wysoko i długo, nie nadużywaj ognia to Ci nigdy nie zgaśnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dzięki za cenne rady żartowałem oczywiście, ale masz rację, trzeba się zdrowo trzymać i czasem konserwować Wzajemnie, wysokich i długich lotów, tyle lądowań co startów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 8 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 FB-5342.jpg piękne! mogę pożyczyć na pulpit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 FB-5342.jpg Super ! Zrobię w TS II światła sterowane z nadajnika i wiecie , co dalej ... Tylko kamerzysty nie mam żadnego , ale do tego wystarczy statyw i pilocik na IR . Pierwsze udane słowa dla Wojtka do urzędowego zatwierdzenia i ewentualnie udzielenia patentu wtórnego . Teraz z grubsza wiem, jaki jest tam czas błysku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Zdjęcia nocne to żaden patent. Na tapety można brać, nawet do pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 10 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Film z multikoptera, składający się z dwóch części, dziennej i nocnej. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Bardzo mi się spodobał wasz ten filmik nagrany nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Hahaha nocny jest najlepszy , bo mało co widać. Dziś były testy najszybszych modeli , ciekaw jestem czy kamerzysta uchwycił model. Jutro jedziemy na Racibórz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 10 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Do patrzenia i polubienia. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektromar Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Do patrzenia i polubienia. Ktoś mówił ,że modele z "Mawi" się łamią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ino zbierać $$$ na model z Mavi mi pozostało :-) A było na co popatrzeć, na żółto torpeda :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Q..cze tyle się działo. Tylu wspaniałych ludzi. Śmiglaki i inne latające ustrojstwa ................ ech! A mnie jakiś złośliwy bakcyl dorwał. d..pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Yak-55 w gustownych kolorach na Pikniku Modelarskim w Raciborzu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Film zrobiony Odkąd jestem z Wami, to jak na razie na tym pikniku pobiliśmy rekord wspólnego, Gwarkowego wyjazdu No to przekierowuję Gwarkowiczów linkiem do postu z pikniku Zapraszam do oglądania -> LINK <- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi