Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrowienia dla modelarzy MKS Gwarek. Widok na Tatry z góry Wdżar.

Gratuluję oblotu Mandarina, z niecierpliwością czekam możliwość obserwacji na żywo.

Pozdrawiam Łukasz. 17423bc939bf468d11e5e453634e218f.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Po długim okresie nieobecności podpowiedzcie mi gdzie można polatać ? Lotnisko w Katowicach ma trochę zaporowe ceny a ja nie wiem jak mi to będzie szlo ze względu na stan zdrowia ale jakby mi ktoś podpowiedział to pewnie czymś bym polatał

Opublikowano

Modelarnia znajduje sie w gimnazjum nr3 ul chryzantem 10 a lotnisko 200m dalej najlepiej poszukac na gogole maps

Oczywiście że są  Staro radiostacja w Rudzie Śląskiej latamy każdą sobotę , niedziele  od 9.00 do 13.00 czasami po południu.

namiary na  mapce kolegi Burakko https://maps.google....46ee&dg=feature

Jutro ma być ladnie więc na lotnisku dojazd od ul Pyki koło salonu mrecedesa

Opublikowano

Może nie wszyscy mnie znacie ale kilka osób na pewno.Mam na imię Krystian i jestem z Prudnika. Mam zaszczyt zaprosić Was wszystkich wraz z dzieciakami (swoimi lub pożyczonymi) na

38 Rajd Maluchów , jest to impreza organizowana przez PTTK Oddział Sudetów Wschodnich w Prudniku.Rzecz cała polega na przejściu 3 km pieszo z Parku Miejskiego w Prudniku do Miejscowości Chocim (3 km)  przez dzieci i rodziców. Na hipodromie jest wiele atrakcji dla dzieci, ale przy okazji tego Rajdu Stowarzyszenie Modelarsko -lotnicze Euroregionu Pradziad organizuje dla modelarzy "zawody" modeli mtoszybowców F5J Light.Zapraszamy członków klubu Gwarek do udziału w Rajdzie wraz z dziećmi.Dla dzieci przygotowaliśmy zawody modeli z papieru dla  starszych "Smyki na Start" natomiast dla modelarzy wcześniej wspomniane zawody F5J Light.Wspomagają nas piloci z lotniska w Kosorowicach.Impreza odbędzie się w sobotę 27 maja na terenie hipodromu Chocim. Jeżeli nie macie lepszego zajęcia serdecznie zapraszam na Rajd Maluchów. Na miejscu katering dla zawodników.Chcę dodać że impreza gromadzi około 5 tysięcy osób. Serdecznie ZAPRASZAMY.(PawŁa proszę o kontakt tel 693 272 573) W razie pytań i wątpliwości proszę o tel jak wyżej. Pozdrawiam serdecznie Krystian Seman( jeżeli nie w temacie a tylko OT to proszę moda o usunięcie)

Opublikowano

Witam.  Wiecie dobrze, że pracujemy nad refreshingiem logo naszego klubu tak aby nadawało się na koszulki (no bo zazdrość nam zżera co nieco jak na zlotach i spotkaniach inni mają piknę koszulki i od razu wiadomo kto skąd:-). Miałem zamiar zaproponować zmianę logo ale padła decyzja, że ma nawiązywać do starego. Warunek taki - monokolor nawiązujący do 3 dyscyplin, wodnej, avionistycznej i samochodowej.Łatwo to wydrukować na koszulkach,wyszyć czy zrobić pieczątkę itp itd.

Bardzo Was proszę o sugestie, uwagi, ewentualnie aprobatę.

Uwagi na priva bez zbędnej polemiki na forum ogólnym i tylko od osób zainteresowanych. No chyba, że ktoś chce nam pomóc. Musimy w miarę szybko podjąć decyzję, żeby jeszcze w tym roku mieć koszulki, naklejki itp itd.

Pozdrawiam i dzięki za pomoc

post-17875-0-71166900-1495292740_thumb.jpg

post-17875-0-60900700-1495292754_thumb.jpg

Opublikowano

Rafał - jak rozumiem czerwony jest twoją propozycją?

Jak tak to jest super. :)

Oczywiście kolor logo w zależności od koloru podkładu - koszulki, modelu, samochodu itp.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.