ostry_gl Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Cześć,Zapraszam na kolejną porcję zdjęć z zawodów w Rudzie Śląskiej.http://mksgwarek.blogspot.com/2017/04/xxiii-miedzynarodowe-mistrzostwa-slaska_30.htmlPozdrawiam,Łukasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Pozdrowienia dla modelarzy MKS Gwarek. Widok na Tatry z góry Wdżar. Gratuluję oblotu Mandarina, z niecierpliwością czekam możliwość obserwacji na żywo. Pozdrawiam Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Witam Po długim okresie nieobecności podpowiedzcie mi gdzie można polatać ? Lotnisko w Katowicach ma trochę zaporowe ceny a ja nie wiem jak mi to będzie szlo ze względu na stan zdrowia ale jakby mi ktoś podpowiedział to pewnie czymś bym polatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Trzeba przyjechać pogadać z chłopakami , my nikogo nie wyrzycamy , będzie odpowiadać to zostać członkiem klubu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Podejrzewam ze pare osób mnie zna, mozesz podać jak tam dojechać ? wybiore sie pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Modelarnia znajduje sie w gimnazjum nr3 ul chryzantem 10 a lotnisko 200m dalej najlepiej poszukac na gogole maps Oczywiście że są Staro radiostacja w Rudzie Śląskiej latamy każdą sobotę , niedziele od 9.00 do 13.00 czasami po południu. namiary na mapce kolegi Burakko https://maps.google....46ee&dg=feature Jutro ma być ladnie więc na lotnisku dojazd od ul Pyki koło salonu mrecedesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Kiedyś byłem ale zapomniałem gdzie to jest. Gdybyś podał dokładniejsze namiary to znajdę w GPS , macie dostęp do hali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Mamy hale tylko mała ale latamy. Na lotnisko wpisz taki adres 41-700 Ruda Śląskaul. Chryzantem 23/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Super, jak się spotkamy to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Jednak nie wyszło ale jak bedzie pogoda w przyszły weekend będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 W środę popołudniu koszenie lotniska chętnych zapraszamy ,sprzęt będzie przygotowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Nie miałem kamery i nakręciłem telefonem. Jak w tytule filmu: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Super, żałuje że nie byłem. A pytanie za 100 punktów , czy modelarnia ma tokarkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Można powiedzieć , że nie -znaczy się jest , ale wymaga remontu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Szkoda, można by wytoczyć fajne tłumiki do spalin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Model69 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Może nie wszyscy mnie znacie ale kilka osób na pewno.Mam na imię Krystian i jestem z Prudnika. Mam zaszczyt zaprosić Was wszystkich wraz z dzieciakami (swoimi lub pożyczonymi) na 38 Rajd Maluchów , jest to impreza organizowana przez PTTK Oddział Sudetów Wschodnich w Prudniku.Rzecz cała polega na przejściu 3 km pieszo z Parku Miejskiego w Prudniku do Miejscowości Chocim (3 km) przez dzieci i rodziców. Na hipodromie jest wiele atrakcji dla dzieci, ale przy okazji tego Rajdu Stowarzyszenie Modelarsko -lotnicze Euroregionu Pradziad organizuje dla modelarzy "zawody" modeli mtoszybowców F5J Light.Zapraszamy członków klubu Gwarek do udziału w Rajdzie wraz z dziećmi.Dla dzieci przygotowaliśmy zawody modeli z papieru dla starszych "Smyki na Start" natomiast dla modelarzy wcześniej wspomniane zawody F5J Light.Wspomagają nas piloci z lotniska w Kosorowicach.Impreza odbędzie się w sobotę 27 maja na terenie hipodromu Chocim. Jeżeli nie macie lepszego zajęcia serdecznie zapraszam na Rajd Maluchów. Na miejscu katering dla zawodników.Chcę dodać że impreza gromadzi około 5 tysięcy osób. Serdecznie ZAPRASZAMY.(PawŁa proszę o kontakt tel 693 272 573) W razie pytań i wątpliwości proszę o tel jak wyżej. Pozdrawiam serdecznie Krystian Seman( jeżeli nie w temacie a tylko OT to proszę moda o usunięcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dlaczego nie umieściłeś tej informacji w Imprezy i spotkania regionalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Pawel wroci z delegacji zadzwoni chyba , że przeczytał wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafModel Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Witam. Wiecie dobrze, że pracujemy nad refreshingiem logo naszego klubu tak aby nadawało się na koszulki (no bo zazdrość nam zżera co nieco jak na zlotach i spotkaniach inni mają piknę koszulki i od razu wiadomo kto skąd:-). Miałem zamiar zaproponować zmianę logo ale padła decyzja, że ma nawiązywać do starego. Warunek taki - monokolor nawiązujący do 3 dyscyplin, wodnej, avionistycznej i samochodowej.Łatwo to wydrukować na koszulkach,wyszyć czy zrobić pieczątkę itp itd. Bardzo Was proszę o sugestie, uwagi, ewentualnie aprobatę. Uwagi na priva bez zbędnej polemiki na forum ogólnym i tylko od osób zainteresowanych. No chyba, że ktoś chce nam pomóc. Musimy w miarę szybko podjąć decyzję, żeby jeszcze w tym roku mieć koszulki, naklejki itp itd. Pozdrawiam i dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Rafał - jak rozumiem czerwony jest twoją propozycją? Jak tak to jest super. Oczywiście kolor logo w zależności od koloru podkładu - koszulki, modelu, samochodu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi