Francka Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Dzisiaj zimno , ale godzinne loty zaliczone . Wyry żyją lataniem , myślę że zimą odpuszczą te loty szybowcowe . Pandemia trwa modelarnia zamknięta a latać trzeba. Diana Tomka lata super . 7 godzin temu, Picasa127 napisał: Dziękuje bardzo wszystkim za przekazanie 1% podatku. ...trochę ten proces zajmuje naszym urzędom ale na szczęście wypłata z fundacji trwa już tylko do tygodnia po przedstawieniu faktur za leki. Jeszcze raz dzięki. Fundusze na pewno zostaną dobrze spożytkowane Konrad Migdałek Konrad dużo zdrowia życzymy od naszych modelarzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Dziś z braku innego sprzętu - nagrane iPadem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Już zimno się robi, ale da się jeszcze latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Super, lataj, lataj póki można ? Sezon na Cycu się nie kończy, czasem latamy w minusie ? jak przejrzysz temat to będą relacje. Były i samoloty z nartami, butelkowce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 U nas już zima ale sezonu nie kończymy . Nie ma latania na auli w szkole i jakoś trzeba sobie radzić . VID-20201129-WA0001.mp4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 No i mam swoją nocną bestię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloma Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witam, jestem tu nowy, buduje swój pierwszy model elektryczny i chciałem się zapytać czy aby latać na lotnisku w Wyrach lub na "Cycu" musze zapisać się do stowarzyszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zdecydowanie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Paweł jeśli się zwolniło jedno z miejsc to ciągle jestem zainteresowany zapisaniem się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 To gościnnie nie można polatać na cycu czy w wyrach ?Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Gościnie zawsze każdy członek innego klubu ale problem jest zawsze z tymi nie zrzeszonymi nigdzie. Wiesz jak jest latam przecież tylko tym czy siamtym w dodatku tylko czasami to dlaczego w tym czy innym klubie mam płacić składki na lotnisko przecież niebo jest dla wszystkich. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Tak tylko pytam.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloma Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Dzięki za info. Jak się trochę ociepli to będę wnioskować o przyjęcie do stowarzyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zapraszamy skontaktuj się najlepiej z Frankiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Panowie, czy lata ktoś u Was Pilatusem B4. Chcę kupić 3 m z Royal Model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Cześć u nas nie ale widziałem go w locie parę razy w Czechach a nawet sam miałem go kiedyś kupić ale ktoś mnie ubiegł. Model jak na 3m lata bardzo poprawnie ogólnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Dziękuję Ci bardzo. Marek od Was mi mówił o Pilatusie, że macie. Marek od Moravy. Pilatusa chciałem zelektryfikować. Ma dosyć pękaty dziób więc wejdzie silnik. Dziób też w stosunku do sc jest długi więc powinien się wyważyć pakietem i niewielką ilością ołowiu. Tak sobie teoretyzuję nie widząc modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko11 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Tak mam b4 ale z Multiplesa o rozpietosci 3,3m lata jako szybowiec adrenalina jest kiedy masz tylko jedno podejście do lądowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Czesc, może napiszesz jakie masz serwa i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko11 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Cześc muszę zobaczyć mam ten model ładnych parę lat a pamięć jest zawodna ... Na wysokości jest hs 82mg lub 85mg wklejone na stale w ogonie ze stateczknikiem połączne popychaczem na sztywno. Reszte musze sprawdzić i napisze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi