Wuwu Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Tu jest dowód że, to byłeś Ty: https://youtu.be/hG0zS5z-0DY?t=17m10s 1
PysiuJP Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 taki nawyk wypierania się , więc może i jo trzymoł to radio ale powiem tak to nie moja ręka 1
Wuwu Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Nie wyprzesz się, tu dowód że, to Twoja ręka. 2
piotrekrc Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 he,he Pysio twoja ręka jest ostatnio znaczna :)nawet bez odcisków palców.ja już trenerka na spaline mam gotowego do lotu .w niedziele sie pomęczymy albo pobawimy z ustawieniem silnika i albo fru pod niebo albo krecik.Wojtku Pysio chciał na żylete nisko przelecieć i o mały włos by mu sie udało.Pysio będziesz moim nauczycielem latania spalinką bo dobrze Ci to idzie 1
PysiuJP Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 noo i bardzo dobrze obejdzie sie bez kreta a napend spalinowy to dla mnie oczywistość a elektryk abstrakcja w niedziela mo loć ale to nic w deszczu polotomy.
endriuRC Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Hopy model jeszcze poloto czy już ciepnął na wieczne loty ? 1
PysiuJP Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 poloto polot marek by ne pokleił wtedy zrestom sie nic nie staó to ino tak wyglondo potm dopiero trzasnoł
endriuRC Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Pado że poloto to poloto ciesza sie niezmiernie. Co to za gruba jest tam w oddali na filmikach ?
Francka Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 To był "Pstrowski" teraz została ino koksownia "Jadwiga" beztoż tak kopci Pysio uczy sie dopiero śląskiego bo polski mu coś nie za bardzo.(albo mo popsuto kawiatura) 2
piotrekrc Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Pysio a może w sobote ale pod wieczór?wyślij mi twój nr na priv to jak bedziesz miał czas to w sobote?
Wuwu Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 To nie portal randkowy, żeby umawiać się na schadzki. Wciągać portki i jutro na lotnisko! 1
silesia_system Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Świadkiem jestem że SONIC naprawiony i lata za ręką
Francka Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Sobota dzień jak co dzień na początek migawki z rannego spotkania na lotnisku : Reszta poszła popływać i polatać w Gliwicach myślę , że Adam wrzuci filmy trochę później . Dzień był wymarzony na latanie . 4
piotrekrc Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 pozazdrościć czasu .fajnie sie bawiliście.Wojtek wiem że to nie forum randkowe :Dale musiałem sie z Pysiem ,konsultantem odnośnie spalin umówić na uruchomienie mojej spaliny ,taka sytuacja awaryjna więc wybaczcie .oby pogoda dla lataczy była w niedziele 1
mooseman Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 No to wrzucam filmik z dzisiejszego latania, a poniżej krótką relację z "Międzynarodowych Mistrzostw Śląska Modeli Pływających zdalnie sterowanych" organizowanych przez Modelarski Klub Sportowy "Gwarek" w Kochłowicach. Zapraszam! http://youtu.be/GVafgmV6-FU http://youtu.be/fK53m3Ib0Jk 3
Rekomendowane odpowiedzi