kesto Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Mam pewien problem z tym odbiornikiem. Działają tylko kanały 1-6, a i to jedynie z serwami Standard, bo mikroserwa już wariują. Kanały 7-12 są nieaktywne (lub ja robię coś źle) bo żadne serwo wpięte w te wyjścia nie działa. Ten odbiornik ma dwa tryby pracy - Normal i High Speed, które jest dedykowane do serw cyfrowych. Nie wiem w jaki tryb pracy jest ustawiony w odbiorniku, bo nie mam do niego instrukcji i nie wiem jak ten tryb pracy zmienić. Nie posiadam serw cyfrowych tylko analogowe i chciałbym z nich korzystać, więc pewnie trzeba włączyć tryb Normal, tylko jak? Czy ktoś posiada i użytkuje taki odbiornik? Jak aktywować kanały 7-12, a może one powinny działać bez żadnej aktywacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Zmiana mode. 1. Wyłącz odbiornik. 2. Wciśnij i trzymaj przycisk "link/mode" 3. Nadal trzymając wciśnięty przycisk włącz odbionik 4. Trzymaj przycisk aż dioda LED zacznie migać 5. Puść przycisk i wyłącz odbiornik po włączeniu odbiornika LED sygnalizuje mode. czerwona - Normal przez dwie sekundy pomarańczowa, później czerwona - High Speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jaki nadajnik? Pewnie masz ustawiony tryb 2.4GHz/7Ch przełącz na 10Ch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Nadajnik T14SG i system przełączony na FASST MULTI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 http://manuals.hobbico.com/fut/r6008hs-r6014hs-manual.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi