pietka Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam, poszukuję kolegów, którzy są w posiadaniu silnika DLE 30. Potrzebuję znaleźć jaka jest średnica zewnętrzna gniazda łożyska wału ( tego do którego jest przykręcony czujnik Halla). Będę wdzięczny jeśli ktoś mi poda ten wymiar. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Mam ten silnik ale jak bez rozkręcania zmierzę/ P.S 36mm jeśli dobrze zmierzyłem tam gdzie określiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Irek, chodzi mi o średnicę zewnętrzną odlewu tuż za dolną częścią piasty śmigła! Musisz rozkręcać silnik? Według mnie wystarczy suwmiarka w ręku i dostęp do silnika....... A może masz ten wymiar w jakiejś instrukcji? Tak czy siak dzięki za odpowiedź. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Właśnie podałem średnicę tego odlewu do, którego przykręcony jest czujnik - fi zewn 36mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 czyli korpus! jutro zmierze swój to porównamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 DZIĘKI WIELKIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 jutro zmierze i podam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi