rast Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Koledzy dostałem kiedyś w paczce z modelem takie oto narzędzie, kombinuj, kombinuje i nie mam pojęcia do czego może służyć. Ktoś miał do czynienia z czymś takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Miłosne kulki dla dwóch pań z regulacją głębokości :-P Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 pamiętajmy, że na tym forum jest dużo dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 to są tzw przyciapy do bulgulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 to są tzw przyciapy do bulgulatora. moim zdaniem to jednak przyczłapy do trój bulgulatora, albo precyzyjny sterownik do impulsatora półkilowego z naprowadzaczem trzonkowym MSPANC PS. oprócz tego jaki był model w paczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Wyważarka do śmigła? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Naciągarka fizyki do ulotnienia modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Może ubijaczka do masła ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tzw. hantel palcowy do treningu kciuków pilota modelu. Najwidoczniej pomyłkowo dołączono do modelu zamiast do aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wiem, ale nie powiem.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Może ubijaczka do masła ? Dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wiem, ale nie powiem.............. Aż takie świństwo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pewnie nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Może to taki klik-klak ze sztywnym połączeniem. .... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Może zastanów się do czego go możesz wykorzystać :-D Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dwukasetowy odkurzacz do spawania słoików chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi