kaszalu Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ja się wybieram w poniedziałek ok 10 - znajdą się chętni do towarzystwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ten żółty to już do znudzenia lata między choinkami. Lecz ten biały, pilotowany przez ArabaT zaliczył dziś akrobacyjną sekwencję: przelot między choinkami + między lądowanie na rolce + efektowny przelot nad rowem i bezpieczne lądowanie na łące. Po wyśmianiu się i opanowaniu model znowu wzbił się w powietrze kontynuując spektakularne przeloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 No tak, to międzylądowanie na szpulce, ale z podejścia między choinkami, było "the best" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ja dzisiaj nie mogłem ale jutro rano się melduję na lotnisku pakiety już się ładują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jutro w pracy Postaram się w poniedziałek wpaść Andrzeju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 OK ! Czekam !! A Babajaga wydech miotły czyści ... Ps - Soliusa też biorę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dziękuję za uznanie. Jutro już w pełni oświetlony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Pięknie a mi się po prostu nie chce latać Czyżby "wypalenie zawodowe" Krzysiek ? Na to pomaga dobry whiskacz !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Wiemy, wiemy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Nad Fordonem mgła. Nie wiem jak na górce. A jak będzie jutro o 10:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 9 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Lotna niedziela Pojawiły się kolejne modele. Na poczatku nie wiedziałem czy to młody Rekina czy kolega zbyt często mył Baracude Ale na wiaterku trząsł się jak dzieciak No i to nieprawda, że była mgła 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dzisiaj rano na łączce : 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 9 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 W dzisiejszej mgle "parami się nie zgubisz" FanCub szybszy od Barakudy Nisko i uwaga na mleko Ślizg przez połowę lotniska, bo rosa na trawie Szkoda Marcin, że się chyba minęliśmy, bo dzisiaj byś miał co nagrywać.Wszyscy latali grzecznie, nisko i blisko.(no może przesadziłem z grzecznością ) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dzisiaj faktycznie mleko - było tak prawie do Grudziądza - sprawdziłem osobiście na trasie .... A jak chęci i możliwości na jutrzejsze ranne loty ok 10 ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Gigant raz jeszcze Ale nisko i blisko BYŁO A jak chęci i możliwości na jutrzejsze ranne loty ok 10 ? Podobno mgła nie może 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 A jak chęci i możliwości na jutrzejsze ranne loty ok 10 ? U mnie chęci wielkie, ale z możliwościami gorzej Ale nisko i blisko BYŁO Tak i jeszcze zdążyłeś se fotkę strzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 U mnie pada chaliera ...... Może później się przetrze , ewentualnie jutro ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Mi też Andrzeju plany się pokrzyżowały Może faktycznie uda się jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 No tak musieliśmy się minąć bo byłem wczoraj dosyć wcześnie koło 9:00 , ale spokojnie nadrobimy dzisiaj może podjadę popołudniu jak się wyrobie z zakupami , kobietka sobie wymyśliła wyjazd do marketu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Loty o 12.00 poniedziałek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi