koma22 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 I jeszcze trochę wczorajszego dnia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Ten Cox to dostał "złoty strzał" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) Kompot firmy MERLIN EXPERT 16 jak się patrzy - 16% nitrometanu One tak lubią - COX po lotach nadal żyje w dobrej kondycji !! Edytowane 25 Maja 2019 przez kaszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 A przemyłeś silnik po lotach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Tak + After Run Oil ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 W niedzielne popołudnie - pogoda super a lataczy mało Taki sobie skrócik: https://www.youtube.com/watch?v=Qn7L7yeu16g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Super pogoda? Duszno i parno. Super to było tu (filmik dla ochłody) https://www.youtube.com/watch?v=OmrOau4_HTA&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Przy obecnej pogodzie najlepiej lata się w piwnicy. Tylko odpowiednio trzeba dobrać piwnicę do modelu ... czy tam na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Super pogoda? Duszno i parno. Już nie przesadzaj, popołudniu (czy tam pod wieczór) było całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 E tam, gorąco, zimno, czy jakieś tam komary.Jak niema się czasu jechać na lotnisko, to chociaż koło domu, koło nogi symbolicznie się polata https://www.youtube.com/watch?v=u_I2whvZa6s 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 E tam, gorąco, zimno, czy jakieś tam komary. Jak niema się czasu jechać na lotnisko, to chociaż koło domu, koło nogi symbolicznie się polata Ile Ci wyszedł do lotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Na ten modelik z Lidla pomysłów jest mnóstwo, zaczynając od 2 serw.W moim wydaniu wyszło tak: waga pierwotna (sklepowa) = 150 g balast z kabiny - 40 = 110 g serwa cyfrowe e-sky x 5 szt (lotki x2, wysokość, kierunek, wyczep), odbiornik, alarm zagubienia, regulator, pakiet 2s 610mAh + 110 = 220 gOgólnie mówiąc osprzętu nie dobierałem, po prostu włożyłem to co miałem pod ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Na YT, jak mocno rzucił to 3 pętle wykręcił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Mój wyszedł około 230 gram.Dziś był oblot mojego. Na jednym z holów wykręciłem już nawet 8 minut swobodnego lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 https://www.youtube.com/watch?v=1J7Kv8-7KnA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Tworzy się mała "eskadra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Mi to wypada zaproponowac walke powietrzna na zboczu tymi lidlakami .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 No, pojawił się taki pomysł A na razie popołudnie oblatane http://www.youtube.com/watch?v=pds94OSMXf4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Dzisiaj też polatane spalinowo i elektrycznie w międzynarodowym towarzystwie ! Oprócz stałej ekipy latającej odwiedził nas kolega Otokar z Czech z modelem odrzutowego Albatrosa. Damenix latał gigantem a Kross mikrusami pod czujnym okiem Janusza . Ja męczyłem COXa w oldskulowym "uszatku" . Edytowane 16 Czerwca 2019 przez kaszalu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi