Way Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Eeee, cuś za ładny jest. Trzeba będzie to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No no piękny malowanie pierwsza klasa , czym malowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Aerografem, podobnie jak >>> Yaczek deproniaczek <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pikny on jest. Dobrze dorane kolorki, czerwonego łatwiej trafić wieczorową porą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam serdecznie, czytając ten wątek odkryłem, ze w Bydgoszczy jest gdzie latać czy możecie mi wskazać gdzie dokładnie znajduje się to lotnisko modelarskie, oraz oczywiście czy mógłbym się przyłączyć i też tam polatać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tu https://www.google.pl/maps/@53.1678253,18.1289508,231m/data=!3m1!1e3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Czy Ktoś tu wspominał o jakimś konkursie na najładniejszy? Piękny!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Eskadra dyżurna - start jutro rano o godz. 8.00 Trzeba trochę zmienić klimaty !! Już się cieszę !! :) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 No i zgodnie z planem stawili się wezwani do lotu trzeżwi , ogoleni i wykąpani o zaplanowanej godzinie ! Pogoda piękna, trochę wprawdzie rosy ale to nie przeszkadza . Krótka odprawa przed lotem , składanie "szpejów' i w powietrze - sprzęciorów trochę było ! Polataliśmy spalinowo i elektrycznie ku uciesze własnej oraz kilku gości - obserwatorów oraz sympatycznego owczarka . Piotr ćwiczył pilnie przed obiecaną walką powietrzną z Arabatem i Wayem , tak pilnie że aż dokonał samozestrzelenia i musiał pozmiatać styropianowe resztki do wora - czyli jak obiecał tak zrobił , fragmenty styropianu walały się jak okiem sięgnąć .... :lol: :lol: . Obiecał dosłać kilka zdjęć dokumentalnych z tego zadziwiającego zdarzenia ale na razie nie dotarły - dołożę póżniej ... Informuję, że po "pływających" wakacjach powróciłem na łono łączki ! Kilka fotek poniżej Ps. Sądząc po dwóch ostatnich dosłanych przez Piotra zdjęciach Arabat i Way mogą spać spokojnie bo walka chyba jest chwilowo nieaktualna ... a Piotr pognał do Castoramy po poliuretan spieniający się intensywnie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 A to wszystko przez te kokarde !!! Z plusów dodatnich to dobrze, że facjaty nie ucierpiały. Powrót do przedszkola i zabawa w puzzle. Tylko nie baw się zbyt długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ale ja to myślałem, że to będzie walka "face to face", a to się zrobił jakiś turniej "offline" I teraz musi być "standby", aż wygrani przyjadą na łąkę (tak coby sobie jeszcze po zwycięskiej fotce walnąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 :lol: :lol: !!! Na ostatnich fotkach wygląda tak, jakby mózg temu Hajenowi wypłynął .... Zresztą nie ma się co dziwić - nieżle przywalił ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Strach się bać. Ale to cza umić, żeby pół modela zdezintegrować a śmigiełko ocalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nie ma stand by, trening czyni mistrza! A to śmigło to dla zmylenia przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Doprawdy nie wiem co powiedzieć Proponuje zdjąć te avatary bo jeszcze kilka lotow i nie będzie okazji powalczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Widzę Andrzej że polataliście SOLIUSAMI w sobotę. Niestety byłem na dyżurze, a czas żeby mój Soliusik poznał swoich starszych braci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Żeby polatać na sali, chłopcy wystąpili w Mam talent. Polatali, bo na popis, dwoma modelami, to powinien być lepszy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jeśli chodzi o latanie "indoor", będę niedługo załatwiał 2 hale (w zasadzie jedna jest już załatwiona)- jeśli są zainteresowani ( w szczególności chętni do startu w zawodach) to proszę o kontakt na PW Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tak Tomku - fajnie było, tym bardziej że latanie po dłuższej przerwie spowodowanej kończeniem budowy i odpalaniem pływającego "airboota" ( relacja obok w wątku Pływanie Bydgoszcz i okolice strona 5) .Solius ma w sobie "to coś" .... Do zobaczenia na łączce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Brawo dla młodych modelarzy a także dla Instruktora Wiesia Nowaczyka. To tylko dzięki jego determinacji i umiejętności zmobilizowania chłopaków są te sukcesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi