kaszalu Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Sorki Tomek - Przyjechał znienacka kolega z żoną i nastąpiła nieplanowana zmiana programu.... Way - nie wiesz że staruchy nie mogą dospać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Kaszalu - Nie wiesz że młodzież rano idzie spać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ja raczej wpadne ok 10 jako obserwator. Moj FC chwilowo wylaczony z ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Czyli latasz zielonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Kaszalu - Nie wiesz że młodzież rano idzie spać? Młodzieżowiec hłe, hłe hłe .... Z tyłu liceum , z przodu muzeum ... Ja będę dziś jednak ok 12 - 13 tak się jakoś ułożyło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Teraz może zdążę Przyjść i się przyuczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Way Opublikowano 8 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dzisiejszy poranek. NO TO SRU! PETEROWY FUN. ARABAT FUN. RYANAIR NIE FUN. TAJEMNICZY OBSERWATOR. SEZON NA CROSS OTWARTY. MINUTA CISZY. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 śliczny ogródek, niczym krokusy. Może urosną nowe śmigła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) No to fru na wszystkim co się dało o 12.15 po odparowaniu po towarzyskim party ... W przerwach między lotami blog techniczny Janusza o podwoziu do Wilgi ! Trzeba przyznać, że piknie to wykoncypował i wyprodukował ! Widać precyzyjną grabulę wyżej wymienionego ! No to w nagrodę ścignąłem go po lotach na kajcie aż się zagrzał ! Fotki poniżej , pozdrowienia ! Eeeech - czuć już wiosnę !! A i zdjęcie z "przebiśmigami" fajne !! Peter wszystkie Twoje czy koledzy też coś dzisiaj dołożyli ?? Edytowane 8 Marca 2015 przez kaszalu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 No ładnie Znowu nie spotkały się nasze Soliusy Podwozie super Wiaterek był dobry na latawiec muszę poszukać mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Spoko Tomek - wiosna nadchodzi i dniami lotnymi obrodzi !! Wszystko przed nami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jutro mam wolne niestety do południa. Ładuję pakiety i góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. toptome69 Opublikowano 9 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 I polatane Start o 9.30 zakończenie lotów 11.30 Pogoda w miarę choć teraz jest jeszcze ładniej i ciszej. Wylatane 5 pakietów TrainStar cały czyli wszystko OK. Wiosna nadchodzi bo widziałem bociany czyli Andrzeju tak jak napisałeś Niestety zdjęć TrainStara w locie nie ma bo jak tu samemu zrobić Szkoda ze ten czas tak szybko mija a pakiety tak krotko wytrzymują 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Zawsze te pakiety mozesz wiekszej pojemnosci zapakowac do modela. A miedzy choinkami latal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ale zębiska !!! Matatanukita nakivara - aż się boję ! Nie boisz się Tomek że Cię w ucho chapnie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Większy pakiet cięższy pakiet. A tak poważnie to dążyłem do tego by były jednakowe do SOLIUSA i TrainStara Mniejszy problem i wykorzystać można do obydwu A co do uzębienia to nie ugryzie ma szczepioną górna i dolną szczękę :lol: Tak że Andrzej śmiało przyjeżdżaj nie pogryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Kolejny fajny lotny dzień Znowu można było polatać choć były momenty ze dosyć zawiewało, i jak to oczywiście bywa u nas nie z tej strony co powinno Ale cztery pakiety wylatane więc jest MOC Way! Niestety mój tak nie chce latać miedzy choinkami :lol: Szkoda choinek Pogoda jak widać rewelacyjna trzeba było pozbyć się kurtki Znowu odpadło tylne kółeczko powoli zaczyna brakować śrubek Na szczęście jeszcze jedna się znalazła i można było śmigać dalej.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ale nas Tomek podszczuwasz ......a my tu biedni w robocie ... Ale nasz dzień też nadejdzie !!! Inni też nie próżnują , oddając się przyjemnościom i dłubią sobie w najlepsze - taki Janusz np. Zobaczcie co wydłubał - premiera pewnie niedługo ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Po prostu zacieszam :) bo była okazja polatać. Tak jak napisałeś i na was przyjdzie czas, a zapewne wtedy ja będę musiał siedzieć w pracy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 11 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Troszkę ostatnio mało czasu miałem, ale co się odwlecze, to nie uciecze i o tutorialu też nie zapomniałem Poniżej filmik zdradza co nieco, jak wygląda i działa moja przeróbka mechanizmu koła ogonowego, a za zwłokę kilka "gratisowych" ujęć W drugiej połowie filmiku zacząłem zastanawiać się, poco tyle nadłubałem się przy kole ogonowym, jak i bez tego można ciasno kręcić no alemoże komuś przyda się taki patent Co do malowania, to jeszcze ostateczna decyzja nie zapadła, ciężko się zdecydować.Zdjęcia poklatkowe sugerują, że końcówki skrzydeł powinny być zielone hmm sam nie wiem PS. Najważniejsze jest to, że jak wyprowadzam FanCuba na spacer, to on ochoczo merda ogonkiem, a niekiedy aż podskakuje z radości ! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi