toptome69 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ale tam Darek macie miejsca do latania A mi panie udało się polatać TrainStarem niestety nikt nie przyjechał Piękna bezwietrzna pogoda,ale jak słoneczko się schowało to jeszcze czuć ten nieprzyjemny chłodzik Jak zwykle zgubiłem kółko, trzeba opracować jaki patent 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Kłapouchy pilotem. Nie moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Też nie wiedziałam o czymś takim. Myślę, że na forum jest jeszcze sporo do odkrycia Nie wszystko człowiek jest w stanie przeczytać i wszędzie zajrzeć. Miejmy nadzieję, że pogoda będzie łaskawa w wikenda, to zajrzy się na jakieś latanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Niestety z pogodą kiepsko Krzysiek Na ICM od 10tej do wieczora w Bydgoszczy deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam Wszystkich ! Ja planuję z Peterem latanko w niedzielę od 9.00 - 9.30 - tym razem na pewno, chyba żeby padało .... Ale z Krzyśka prognozy widać że raczej pozytywnie . Chyba wezmę też oprócz elektryków coś spalinowego bo dawno na łące nic nie "pierdziało i nie dymiło " ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. toptome69 Opublikowano 21 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jak ruszyli tak przybyli :) Wiosna wiosna wiosna ach to ty Suuuuperowo latanko jak ta lala!!! Wspaniała pogoda, termika ( kupiłem parę na rynku Krzysztof Kross ) i miła atmosfera Można było polatać jak i również posiedzieć oczywiście latając Andrzeju już dziś poczuliśmy zapach spaliny kiedy to Janusz docierał swój nowy silnik. Pogoda im później tym gorzej silniejszy i niestety zimniejszy wiatr wygonił mnie o 14stej do domu Powodzenia jutro oby inie padało Jeszcze jedna fotka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dzisiaj rano przywitałem wczorajszy pierwszy dzień wiosny samotnie ... Wiało, turbiło, chłodziło, ale mnie nie przegnało ! Dwa dość długie loty Soliusem wykonane, przetestowany nowy uchwyt do apki i zmarznięte paluchy Ale mimo to fajnie było ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dziś koło południa między choinkami zawitały dwa FunCub'y, mój i Arabata. Było jeszcze małe testowanie silnika spalinowego przez Janusza. Fotek nie ma, bo było więcej latania, niż pstrykania Na lotnisko międzyczasie zajechały "dwa auta z pieskami", ale jak zauważyli modelarzy zrobili "wycofkę". Więc albo będziemy częściej latać, albo zbierać odchody i aportować badyle zostawiane na lotnisku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Szkoda że nie pisaliście, to bym podjechał. A tak latałem sam w Starogrodzie na łączce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Panowie/Panie, Jakie działania trzeba podjąć, by formalnie objąć teren używany do lotów, by żaden pies z właścicielem nie mógł rościć sobie praw? Takie pytanie początkującego. Jakaś zrzutka potrzebna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Andrzeju już ponad rok mija a nasze Soliusy nie mogą się spotkać Niestety teraz wracam do pracy i z utęsknieniem będę czekał na lepszą pogodę i trochę wolnego czasu Mam nadzieje że już nie długo nadejdzie ten czas. Andrzeju napisz mi jak możesz swój nr tel. na p.w. Jeszcze jedno jak ty robisz sam zdjęcia w czasie pilotażu? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 A ja fotke mam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 ........ Jeszcze jedno jak ty robisz sam zdjęcia w czasie pilotażu? Tomek - jak to się mówi "siłom woli i godnościom osobistom .. " A na poważnie - trochę doświadczeń , kilka kretów , chwila strachu i jakoś idzie ! Swoją droga widziałem filmik na YT jak koleś mocował sobie telefon na pasku od czołówki i cykał zdjęcia samodzielnie aż miło !!Wystarczyło że skierował się w stronę modelu i miał nastawioną czasówkę z powtórzeniami - dzisiejsza elektronika na pewno na to pozwala ! Co do dzisiejszych lotów - też żałowałem że nikogo tak wcześnie nie było - ale wiosna idzie to będziemy latać częściej i na pewno się spotkamy . Pozdrowienia dla Wszystkich !! Ps. Janusz - NIEBIESKIE JEST PIĘKNE !! ( spalinowe oczywiście ) !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 a ten jeden bidak dalej biały Ta choroba sie zwie: bielactwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Biedactwo.... tfy... bielactwo - taki młody i taki chory .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Na tą chorobę są już płynne leki w tubkach więc lada dzień może z tego wyjść i w końcu zrobi miejsce na inny biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Czepiacie się albinosa niczym afrykańskie plemię !! Tylko czekać a w ofierze będziecie składać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Sam widziałeś jak dziś ćwiczyłem. Jak chcesz mogę pomóc Na pewno będzie inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Sam widziałeś jak dziś ćwiczyłem. Jak chcesz mogę pomóc Na pewno będzie inny Ech ty łobuzie Myślisz o kolorach z lotniska troszkę zielonego z choinek i czarnego z ziemi po krecie Nie życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zyromskij Opublikowano 22 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ja znów pochwalę się weekendowym lataniem 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi