Way Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 To tak zwane "ała" zawsze, przy takiej ilości FC, będzie towarzyszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Asy w rękawów się sypały, ale ciężko było pokonać Mistrzów PrzestworzyWyniki były tak zbliżone, że niemal każdy lądował w prawie identycznym miejscu Sędziowie mieli za długą miarę, wystarczył by mój kocyk ze zdjęć powyżej, ale musiał bym go jeszcze ciąć na kawałki, bo też za duży 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Gratulacje dla wszystkich laureatów !!! I pozostałych uczestników oczywiście też !! Szczególne gratulacje dla ORGANIZATORÓW za pomysł i fajną realizację imprezy !! W przyszłym roku postaram się również dojechać bo w tym niestety wekend był znacznie wcześniej rozplanowany na spotkanie rodzinne w większym gronie ... Pozdrowienia dla Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 GRATULACJE dla wszystkich Nie tylko laureatów ale i tych co brali udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Nasza eskadra walczyła dzielnie do końcaA nawet eliminowanie konkurentów zaczęło się już przed konkursem Tylko jedno ale. Na przyszłość, eliminuje się przeciwnika, a nie swoich bo w pewnym momencie coś wymknęło się spod kontroli 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Przecież widać, że to praca zespołowa. Żółty już czekał, gdyby trzeba było ... poprawić. A obydwaj mieli czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Gratuluję ! Jak widzę stosowaliście najnowsze metody treningowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Potwierdzam że eskadra z Bydgoszczy walczyła dzielnie do końca Pozdrawiam całą waszą grupę i jeśli sił wystarczy zapraszam za rok Janek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Ale pogoda Smutek mi się maluje na twarzy jak tak muszę siedzieć w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 520 m - super wynik -było go jeszcze widać ? Ja planuję latanie w niedzielę rano ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Już myślałem, że zapomnieliście o zboczu w Starogrodzie . Jutro obowiązkowo przyjadę listę obecności podpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Załatw tylko oby nie padało a też listę podpiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Dzisiejsze popołudnie na łące Super pogoda wspaniałe latanie Jedni latali inni się przyglądali A jeszcze inni robili zdjęcia Ogólnie było super 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Eskadra poranna - start jutro 9.30 - bakterie naładować !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Już w sobotę w nocy wstawiłeś zdjęcia z niedzielnych lotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 A z drugiej wynika, że jednak słonko będzie pięknie świecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja już po śniadaniu. Jeszcze tylko kawa i jazda na Starogród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dziś rano na lotnisku zaobserwowałem nowego ptaszka... Żeby nie zaśmiecać wątku, więcej zdjęć umieściłem tutaj: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/48490-pixel-od-modellot/?p=565529 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 No ładnie, to teraz tylko czekać, aż się łąka znudzi i przyjdzie chęć latania na zboczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 A gdzie można się zapisać na takie atrakcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi