Peter123 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Super modelik, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 i Mechelinki odwiedzimy jak będzie bryza Trzymam za słowo , a i nocleg macie zapewniony w Żelistrzewie .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fajooowo lata Cobra ! Gdyby nie padało jutro ( a raczej nie będzie ) jesteśmy z Peterem umówieni na 17 na oblot jego Canary ! TRZYMAJCIE KCIUKI ZA POWODZENIE OPERACJI !! ( A czarne koty z daleka od lotniska ). Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Fajny fimik no i model zacny , kawał smoka z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dzięki za meteoinfo ! Przyda sie ta wiedza - wczoraj sprawdzałem na ICMie ale interesowały mnie głównie opady i mówiąc szczerze po wietrze tylko się "prześlizgnąłem" - te 5m/s to ok 18 km/h czyli w porywach nawet do 36 - 40 km/h . Wprawdzie tak ma być bardziej na północy ale może i do nas "dodmucha" ! Zobaczymy na miejscu i będziemy uważać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuję wszystkim za życzliwe porady i pomoc w oblocie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ło kutwa.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To ja też się pochwalę... Dzisiaj rano korzystając z wolnego przedpołudnia oblatałem takiego oto Cuba Niestety byłem sam więc nie ma zdjęć "akcji" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No więc po długim wyczekiwaniu "nadejszła ta upragniona chwiła" i Petera Canarian "wrzejszcząc swoimi siedmiomaipółcentymetrami" na pełny regulator wzbił się szczęśliwie w powietrze i również szczęśliwie zeń powrócił ! :D Nie obyło się bez kilku małych problemów ale wspólnym wysiłkiem zostały pokonane - zdjęcie szczęśliwego i już odprężonego awiatora poniżej !! :lol: Stres niwelował pracowicie pucując model z oleju A potem normalka - strzelanie z gumy,docieranie silników, fockewulfy ,elektroszybowce, quadrocoptery , trenerki i co tam kto miał kłębiły się w powietrzu a dziewczyny dbały o szkolenie młodych kadr ! Od razu widać że piątek po południu !!! Pozdrowienia dla wszystkich !! Ps ! Zauważyłem niestety na bezlitosnym zdjęciu Krzyśka że po zimie muszę schudnąć .... Poza tym zdjęcia super !! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuję Andrzeju! Damianowi dziękuję również za pomoc w wylądowaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nooo ! Tiger mu się należy bo z C2H5OH chyba jeszcze nie może !! Chyba że się mylę ! To ja też się pochwalę... Dzisiaj rano korzystając z wolnego przedpołudnia oblatałem takiego oto Cuba Niestety byłem sam więc nie ma zdjęć "akcji" No to zapraszamy do nas zapraszamy - dojazd od majora Grussa !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Brygada Limbo jeden robi reszta bimbo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Fajnie - dzięki za wsparcie praktyczno - medialne ! Niedługo i dla Damiana będzie następne zajęcie trymującooblotowe - ale na razie Pssssyt !! Domo Arigato Saito Usss ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Andrzejek, gdybyś potrzebował dobrego oblatywacza, to znasz mój numer telefonu..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jasne - silniczek też mi odpalisz ? Tylko z tym wyżej to lipa bo już Damka zaangażowałem - a słowo u mnie drożej pieniędzy !! Masz szansę przy następnych - tylko ćwicz pilnie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 trawel air to fajny model panie Andrzeju trzeba tylko uważać w zakrętach bo lubi się slizgąć na skrzydle czyli traci wysokokść a tak po za tym super model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dzisiejsze popołudniowe męczenie holu gumowego i cała łąka tylko dla Rekina z wiaterkiem w dłuż pasa.Mimo niepewnej aury, udawało się wyczuwać delikatną zaburzoną termikę - 5 min lotu na jednym strzale 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A Krzysiek znowu mnie podbechtuje Beawerkiem .... jest kawał fajnej machiny Ty podpuszczaczu jeden !! I do tego dyskretny i hipnotyzujący uśmiech rekina ... A za info o Travelu dzięki - zawsze lepiej przed lotem wiedzieć co bestia ma w zanadrzu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Znam ten ból - zaliczyłem ześlizg Skautem bo w zakręcie za mało gazu było ... Ale przeżył , tylko mordkę podrapał o choinki !!! Ja niestety jutro odpadam - loty rodzinne ( może chociaż popykam z wiatrówki ,,,) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Czyli strzelnica ... Też nieżle ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi