Arni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 i Mechelinki odwiedzimy jak będzie bryza Trzymam za słowo , a i nocleg macie zapewniony w Żelistrzewie .Pozdrawiam
kaszalu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fajooowo lata Cobra ! Gdyby nie padało jutro ( a raczej nie będzie ) jesteśmy z Peterem umówieni na 17 na oblot jego Canary ! TRZYMAJCIE KCIUKI ZA POWODZENIE OPERACJI !! ( A czarne koty z daleka od lotniska ). Pozdrowienia !
marcini59 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Fajny fimik no i model zacny , kawał smoka z niego
kaszalu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dzięki za meteoinfo ! Przyda sie ta wiedza - wczoraj sprawdzałem na ICMie ale interesowały mnie głównie opady i mówiąc szczerze po wietrze tylko się "prześlizgnąłem" - te 5m/s to ok 18 km/h czyli w porywach nawet do 36 - 40 km/h . Wprawdzie tak ma być bardziej na północy ale może i do nas "dodmucha" ! Zobaczymy na miejscu i będziemy uważać !!
Peter123 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuję wszystkim za życzliwe porady i pomoc w oblocie! 1
TomekH Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To ja też się pochwalę... Dzisiaj rano korzystając z wolnego przedpołudnia oblatałem takiego oto Cuba Niestety byłem sam więc nie ma zdjęć "akcji" 3
kaszalu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No więc po długim wyczekiwaniu "nadejszła ta upragniona chwiła" i Petera Canarian "wrzejszcząc swoimi siedmiomaipółcentymetrami" na pełny regulator wzbił się szczęśliwie w powietrze i również szczęśliwie zeń powrócił ! :D Nie obyło się bez kilku małych problemów ale wspólnym wysiłkiem zostały pokonane - zdjęcie szczęśliwego i już odprężonego awiatora poniżej !! :lol: Stres niwelował pracowicie pucując model z oleju A potem normalka - strzelanie z gumy,docieranie silników, fockewulfy ,elektroszybowce, quadrocoptery , trenerki i co tam kto miał kłębiły się w powietrzu a dziewczyny dbały o szkolenie młodych kadr ! Od razu widać że piątek po południu !!! Pozdrowienia dla wszystkich !! Ps ! Zauważyłem niestety na bezlitosnym zdjęciu Krzyśka że po zimie muszę schudnąć .... Poza tym zdjęcia super !! 4
Peter123 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuję Andrzeju! Damianowi dziękuję również za pomoc w wylądowaniu!
kaszalu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nooo ! Tiger mu się należy bo z C2H5OH chyba jeszcze nie może !! Chyba że się mylę ! To ja też się pochwalę... Dzisiaj rano korzystając z wolnego przedpołudnia oblatałem takiego oto Cuba Niestety byłem sam więc nie ma zdjęć "akcji" No to zapraszamy do nas zapraszamy - dojazd od majora Grussa !!
ArabaT Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Brygada Limbo jeden robi reszta bimbo 1
kaszalu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Fajnie - dzięki za wsparcie praktyczno - medialne ! Niedługo i dla Damiana będzie następne zajęcie trymującooblotowe - ale na razie Pssssyt !! Domo Arigato Saito Usss ! 1
Peter123 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Andrzejek, gdybyś potrzebował dobrego oblatywacza, to znasz mój numer telefonu..... 1
kaszalu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jasne - silniczek też mi odpalisz ? Tylko z tym wyżej to lipa bo już Damka zaangażowałem - a słowo u mnie drożej pieniędzy !! Masz szansę przy następnych - tylko ćwicz pilnie !!
kwi@tek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 trawel air to fajny model panie Andrzeju trzeba tylko uważać w zakrętach bo lubi się slizgąć na skrzydle czyli traci wysokokść a tak po za tym super model
Kross Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dzisiejsze popołudniowe męczenie holu gumowego i cała łąka tylko dla Rekina z wiaterkiem w dłuż pasa.Mimo niepewnej aury, udawało się wyczuwać delikatną zaburzoną termikę - 5 min lotu na jednym strzale 3
kaszalu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A Krzysiek znowu mnie podbechtuje Beawerkiem .... jest kawał fajnej machiny Ty podpuszczaczu jeden !! I do tego dyskretny i hipnotyzujący uśmiech rekina ... A za info o Travelu dzięki - zawsze lepiej przed lotem wiedzieć co bestia ma w zanadrzu !!
kaszalu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Znam ten ból - zaliczyłem ześlizg Skautem bo w zakręcie za mało gazu było ... Ale przeżył , tylko mordkę podrapał o choinki !!! Ja niestety jutro odpadam - loty rodzinne ( może chociaż popykam z wiatrówki ,,,)
kaszalu Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Czyli strzelnica ... Też nieżle !
Rekomendowane odpowiedzi