Kross Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jest kilka tematów poświęconych lataniu szybowcami na zboczach, a latamy czy to lato http://pfmrc.eu/index.php?/topic/38998-starogr%C3%B3d-klif-wi%C5%9Blany/ czy zima http://pfmrc.eu/index.php?/topic/22443-unis%C5%82aw-kolejny-klif-wi%C5%9Blany/ byle "Wiało jak w Kieleckiem" Latanie bez zapisów, bez używania silników, bez ograniczeń czasowych na jednym pakiecie. Jeden lot może trwać nawet cały dzień, jeśli ktoś wytrzyma bez jedzenia (znane mi są przypadki picia kawy podczas lotu) Wystarczą tylko chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Blisko lotniska fordońskiego jest Stary Fordon i tu, wczoraj i dzisiaj było Święto Starego Fordonu. Spóźniłem się na inscenizację wyzwalania Fordonu ale dali czadu. Strzały i wybuchy było słychać z daleka. Były czołgi a żołnierze prezentowali się super. Porobiłem trochę zdjęć. Jeśli chcecie to niektóre wstawię. W sali gimnastycznej szkoły 4 była wystawa modeli. Okazało się, że to modele kartonowe. Prezentowane były na 5 rzędach stołów. Mam wszystkie sfilmowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wstawiaj Kaziu, w końcu to Fordon i różne rzeczy się tu dzieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Były grupy żołnierzy, zrobiłem zdjęcia ale wyszły nieostre. Musiałem robić szybko bo ludzie ciągle przechodzili no i taki niekorzystny efekt. Zdjęcia po akcji. Może ktoś jeszcze był i robił zdjęcia, może rozpoznacie kogoś znajomego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 W tekście z powyższego linku to nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dzisiaj. TRZYMAM CIE! NO DOBRA, LEĆ! RELAKS. LEĆ LEĆ PTASZYNO! HYYYAAAAA!!!! SRRRRR....UUU! DO RĄSI! KUKU! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Kiedy wy lataliście Wczoraj popołudniu też się u udało pobujać po niebie ale niestety brak zdjęć Ale było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Wczoraj około 17.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejrc Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Witam. Czy wybiera się może ktoś jutro? Mam do oblatania toto-0 Pierwszego już rozwaliłem przy starcie, więc wolę, żeby przy starcie drugiego był też ktoś bardziej doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Sobota poranek , pogoda dopisała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 To o której wy latacie, przecież w niedzielę to środek nocy jeszcze Ja niestety latałem sam, od 10:30. Super termika dzisiaj, udało mi się powisieć pixelem ponad 1h na pakiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Dzisiejsze po południowo wieczorne latanie Treningi Karola Polatał też Kłapouchy I reszta Janusz i Andrzej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Bardzo fajny dzionek Dzisiaj po południu polataliśmy sobie bardzo fajnymi modelami :D Jeden model zielony latał jako pierwszy od 16stej A potem tak około 18.30 przyleciał jeszcze Waldek czerwonym potworem I wszystko zakończyło się około 21.00 pięknym zachodem słońca Dzięki Krzysiek za zwrócenie uwagi na tak piękne światło Zgadnijcie kto ma takie długie nogi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Zgadnijcie kto ma takie długie nogi? Ma pięć liter i zaczyna się na K? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jeden tylko trochę nie wyraźnie wyszedł na zdjęciu, ale tak bywa przy takich prędkościach (non stop lewy pas i popędzanie długimi) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 A czemu te kosiarki jeszcze nie są przerobione na zdalnie sterowane ? I może jakieś wyścigi wtedy zorganizować ... Nie żebym podpuszczał ale Wasza ekipa z tą ciągłą nieustającą chęcią do zabawy musi mieć kosiarki zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Nie potrzeba RC . Wystarczy linka i bęben do jej nawijania i kosi się samo tylko na okrąglo . Zostaje wykończenie ręczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Nie potrzeba RC . Wystarczy linka i bęben do jej nawijania i kosi się samo tylko na okrąglo . Zostaje wykończenie ręczne . No zgadza się. Ale model kosiarki jest taki że potrzeba jednego k..onia do pchania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dobra inspiracja - w tygodniu po pływaniu czas powrócić do latania !! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja dziś nie polatałem, bo nasz klif był obstawiony policją i strażakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi