toptome69 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 No to czas Andrzeju wreszcie polatać razem Soliusami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Najbliższy wolny termin to niedziela rano.... Jak ci pasuje Tomek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Planuję polatać jutro Niestety niedziela urodziny mojej młodszej córeczki goście i te sprawy. Na 100% nie będzie zgody kierownika lotów na wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 JUTRO W PRACY .... Nie wszyscy mogą mieć niestety "długie wekendy" ....Trzeba dbać cały tydzień o "zieloną wyspę" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jak zwykle świetne fotki DLG tak coś nowego dla mnie i jeszcze wiele przede mną. Dziękuje wszystkim za pomoc, a w szczególności Łukaszowi za przywiezienie go z pod Częstochowy i użyczenie pewnych rzeczy oraz Damianowi i Krzysztofowi za pomoc no wiecie w czym i dzisiejsze looooty Było zajefajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Fajny ten DLG !! Też bym się "pokręcił" ...... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dziękuję bardzo Krzysiek Ta twoja lustrzanka coś pogrubia Poproszę o fotki na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dzisiaj na łące piękna popołudniowa termika. Barakudą jeden lot trwający ponad godzinę, bo pakiet był słaby Później przyleciał Tomek Soliusem i było raźniej, a pogoda miodzio do samego wieczora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Potwierdzam mioooodzio pogoda Dodam ze odwiedził nas też Janusz ale gościnnie bez modelu. Super pogoda to i super latanie Zdjęcia z telefonu i jak tu zrobić zdjęcie przy takiej prędkości przelotowej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Nie ma ktoś z was zalegającej Extry od firmy Extreme Flight ? (ewentualnie czegoś podobnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pawle, niestety nie jestem w stanie uznać dolnopłata za model do ostrego 3D i obawiam się, że podobnie jak Slick, powyższa konstrukcja nie wytrzymałaby wielu figur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wczoraj pojechałem na łączkę i zastałem tylko takiego czarnucha Dojeżdżając uważajcie, te modele mogą być wszędzie Po lotach i zrobieniu filmu schowaliśmy się przed deszczem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 To wczoraj padało??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Padało, ale jak to na lotnisku - przelotnie Na tą chwilę pod choinką schował się "Fun" i później latał do samego "Fin" Na koniec dnia powietrze było bardzo spokojne i latanie na pułapie 1m, w zakrętach lusterkami po ... znaczy skrzydłami po ziemi Śmiesznie to wyglądało, jak górnopłat w zakrętach wadził skrzydłami o glebę mając koła jeszcze w powietrzu (może powinien mieć większy wznios ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jak będe miał FunCub'a też mu dam takie skretne kółko. Kozacko to wygląda jak takie drifty i bączki robi . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wspaniały dzień trzy i pół godziny latania, aż plecy bolą od tego rzucania DLG Pogoda się poprawiła dopiero około 20stej a tak to dusiło Dziękuję Andrzejowi za fotki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dzisiaj przepiękna pogoda, a tu na lotnisku żywej duszy No cóż polatałem DLG nawet kilka razy złapałem lekką termikę Teraz to już nie tylko plecy mnie bolą ale również ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 I po południu też udało się polatać Tym razem nie bylem sam. Już od 17stej latał Janusz walcząc z termiką. Ja przyjechałem parę minut po 19stej i udało się polatać Soliusem, a lataliśmy prawie do 21szej Latał też z nami Dreamliner tylko nie widzieliśmy kto nim sterował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Centrum także polatało (ps. model z filmu na sprzedaż ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi