toptome69 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A teraz zmiana popołudniowa Przed rzucaniem DLG trzeba było się posilić :D Reszta latała grzecznie
Miałczek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Chętnie zobaczyłbym tą wilgę w akcji
kaczma2 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 horn3t, uwiązaliście model do docierania silnika (jak pieska) a czemu nie pojeździł po trawie. By bylo ciekawiej.
marcini59 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 No pięknie moje gratulacje, kiedy następne loty, pomimo braku ostatnio czasu i choroby synka postaram się podjechać, coś sfilmować
toptome69 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Gratulacje Damian. Do zobaczenia na lotnisku i czekamy na Dianę.
Kpt.J-62 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Moje gratulacje Damian Pozdrawiam J.P
kaszalu Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Fajna machina ! Gratuluję oblotu Damian ! Pozdrowienia !
damek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Wielkie dzięki wszystkim za miłe słowa. Jeszcze parę rzeczy jest do zrobienia m.in pilot, emblematy, dotarcie i regulacja silnika, ale i tak model daje dużo frajdy oraz wiele nauki na przyszłość. Tu chcę także podziękować Tacie(Horn3t) za wsparcie oraz burze mózgów w trakcie powstawania modelu. Dziś jako, że mieliśmy dzień wypoczynkowy około 20 na rowerach dotarliśmy na łączkę i zastaliśmy Karola latającego swoim FunCubem Pozdrawiam Damian 3
damek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dla osób zainteresowanych lub dla tych którzy maja jakieś pytania odnośnie Volskplane na forum założyłem wątek z opisem oraz małą relacja z budowy : http://pfmrc.eu/index.php?/topic/55703-vp-1-volskplane-13/ Pozdrawia Damian
krzysiek53 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Wielkie dzięki wszystkim za miłe słowa. Jeszcze parę rzeczy jest do zrobienia m.in pilot, emblematy, dotarcie i regulacja silnika, ale i tak model daje dużo frajdy oraz wiele nauki na przyszłość. Tu chcę także podziękować Tacie(Horn3t) za wsparcie oraz burze mózgów w trakcie powstawania modelu. Dziś jako, że mieliśmy dzień wypoczynkowy około 20 na rowerach dotarliśmy na łączkę i zastaliśmy Karola latającego swoim FunCubem Pozdrawiam Damian
cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Byłem, nikogo nie widziałem ale miejsce fajne do latania. Zazdroszczę 1
Jaccy1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Byłem, nikogo nie widziałem ale miejsce fajne do latania. Zazdroszczę Bo przyjechałeś na drugą zmianę. ja latałem na pierwszej
cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja byłem na pierwszej i drugiej zmianie. Ty w czasie obiadu wtedy byłem na Fordonie. Wjechałem najkrótsza drogą...kto tak potrafi? Wracałem juz "normalnie"
TomekH Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Damian, moje gratulacje Nie mogę się doczekać żeby go wymacać osobiście. Tzn samolot, a nie Damiana
Jaccy1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Szkoda że nie może być na lotnisku bez wiatru, a na zboczu np. Ksawery albo inny huragan
marcini59 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Piękny model i oraz udane lądowania w ten upał to się nie chce z domu wychodzić podziwiam was
Rekomendowane odpowiedzi