toptome69 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A teraz zmiana popołudniowa Przed rzucaniem DLG trzeba było się posilić :D Reszta latała grzecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Chętnie zobaczyłbym tą wilgę w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 horn3t, uwiązaliście model do docierania silnika (jak pieska) a czemu nie pojeździł po trawie. By bylo ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 No pięknie moje gratulacje, kiedy następne loty, pomimo braku ostatnio czasu i choroby synka postaram się podjechać, coś sfilmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Gratulacje Damian. Do zobaczenia na lotnisku i czekamy na Dianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Moje gratulacje Damian Pozdrawiam J.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Gratulacje Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Fajna machina ! Gratuluję oblotu Damian ! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Wielkie dzięki wszystkim za miłe słowa. Jeszcze parę rzeczy jest do zrobienia m.in pilot, emblematy, dotarcie i regulacja silnika, ale i tak model daje dużo frajdy oraz wiele nauki na przyszłość. Tu chcę także podziękować Tacie(Horn3t) za wsparcie oraz burze mózgów w trakcie powstawania modelu. Dziś jako, że mieliśmy dzień wypoczynkowy około 20 na rowerach dotarliśmy na łączkę i zastaliśmy Karola latającego swoim FunCubem Pozdrawiam Damian 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dla osób zainteresowanych lub dla tych którzy maja jakieś pytania odnośnie Volskplane na forum założyłem wątek z opisem oraz małą relacja z budowy : http://pfmrc.eu/index.php?/topic/55703-vp-1-volskplane-13/ Pozdrawia Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Wielkie dzięki wszystkim za miłe słowa. Jeszcze parę rzeczy jest do zrobienia m.in pilot, emblematy, dotarcie i regulacja silnika, ale i tak model daje dużo frajdy oraz wiele nauki na przyszłość. Tu chcę także podziękować Tacie(Horn3t) za wsparcie oraz burze mózgów w trakcie powstawania modelu. Dziś jako, że mieliśmy dzień wypoczynkowy około 20 na rowerach dotarliśmy na łączkę i zastaliśmy Karola latającego swoim FunCubem Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Byłem, nikogo nie widziałem ale miejsce fajne do latania. Zazdroszczę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Byłem, nikogo nie widziałem ale miejsce fajne do latania. Zazdroszczę Bo przyjechałeś na drugą zmianę. ja latałem na pierwszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja byłem na pierwszej i drugiej zmianie. Ty w czasie obiadu wtedy byłem na Fordonie. Wjechałem najkrótsza drogą...kto tak potrafi? Wracałem juz "normalnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Damian, moje gratulacje Nie mogę się doczekać żeby go wymacać osobiście. Tzn samolot, a nie Damiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Szkoda że nie może być na lotnisku bez wiatru, a na zboczu np. Ksawery albo inny huragan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Piękny model i oraz udane lądowania w ten upał to się nie chce z domu wychodzić podziwiam was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dobry real - brawo Damian ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Poranna zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi