marcini59 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Niedziela dzisiaj rano ktoś się wybiera na łączkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 To z ostatniej fotki poleciało już ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Piszę się na powiadomienie o oblocie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Nie Ty jeden Migawka z dnia dzisiejszego http://youtu.be/-ReOefOBFdo oraz pytanie: kto jest sprawcą widocznej na fotce znaku / litery (prawie) "T"? Bo chwasty tak same z siebie to chyba nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Nie Ty jeden Migawka z dnia dzisiejszego http://youtu.be/-ReOefOBFdo oraz pytanie: kto jest sprawcą widocznej na fotce znaku / litery (prawie) "T"? Bo chwasty tak same z siebie to chyba nie bardzo... Sprawców było kilku i działali w dobrej wierze myśląc że na dzikim polu zadomowi się "domowa" trawa. Nie słuchali starszych kolegów którzy zakładali pole i przećwiczyli to już lata temu wysypując wory nasionek na pole a natura i tak zrobiła swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Nie sezon, nie dwa, łąka znak "T" maI nie tylko na trawie Bez tego czasami jednak trudno wylądować Swoją drogą fajnie powspominać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Dzięki wszystkim za uchylenie rąbka "tajemnicy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Sprawców było kilku i działali w dobrej wierze myśląc że na dzikim polu zadomowi się "domowa" trawa. Nie słuchali starszych kolegów którzy zakładali pole i przećwiczyli to już lata temu wysypując wory nasionek na pole a natura i tak zrobiła swoje. Pięknie to ująłeś. I słusznie zauważyłeś, że sprawcy działając w dobrej wierze nie docenili natury . . . tylko, że ludzkiej. Co widać po wysokości tego czegoś wystającego z ziemi i rozsiewającego się po całym terenie. A sprzęt jest tylko chęci brak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Jedni narzekają, drudzy latają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Kurcze musieliśmy się minąć bo po 11stej się zwinąłem byłem od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Lotnisko F.Po zimie odpalenie i do Augustowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Krzysiek - P 11- stka z osłoną silnika wygląda SUPER !! Czekam na loty w realu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Deszczyk spadł, ptaki śpiewają, troszkę powiało (optymizmem też): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Będzie ktoś z rana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 I jak tam, koszenie się udało? Sorry ale dzisiaj urodziny córki i impreza rodzinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Coś mi się wydaje że też go widziałem ale w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jak za dawnych, dobrych , lotnych czasów ! Po prostu MIODZIO !! I jeszcze cygarko hawańskie "pirsza klasa' pilota OLDPITA - WAY - DAWAJ DO TOWARZYSTWA !!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Po lataniu w Strzelcach wpadłem na lotnisko górne. Super Dziewięć osób latających, młyn na niebie, pogoda bajka Dla takich dni warto żyć Zdjęcia ładniejsze wstawi Krzysiek tu kilka fotek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Filmik dopiero jutro bo sporo tego wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 WAY - DAWAJ DO TOWARZYSTWA !!! Kaszalu, nie wiem za co mam się złapać... Ten rok mam baaaaaardzo nielotny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi