kaczma2 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Do tego tekstu w pdf dodałbym jeszcze dobrego trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Trener to świetna sprawa, ale ja go nie miałem Nie opłaca się ? Stać na podium dzięki ciężkiej pracy to świetne uczucie, na zawodach można się wiele nauczyć poznać nowych ludzi. Latanie zawodnicze niezależnie od klasy podnosi umiejętności pilotażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 To na pewno. Nie opłaca się finansowo. Nakłady na medale często nic nie znaczącej dla świata organizacji są koszmarne. Nazwijmy to po imieniu, to jest nisza i mało kto o tym wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zakończyło się wakacyjne latanie Czas wrócić do szkoły Frekwencja dopisała I coś nie za bardzo związanego z lotnictwem choć słyszałem dzisiaj na łące że był samolot z silnikiem parowym i się troszkę zainteresowałem W 1933 to był pierwszy udany lot chyba że źle doczytałem Choć znalazłem jeszcze coś takiego i ponoc poleciało już 1890 roku Tu mamy silnik parowy zbudowany całkowicie przez Andrzeja niestety przeznaczony nie do samolotu ale o tym napisał i opisał budowę Andrzej w innym wątku ( milo było zobaczyć to cudo na lotnisku ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Wczoraj był ostatni dzień latania w wakacje, a dziś pierwszy dzień lotny w roku szkolnym 2016/12017 Fotek brak a szkoda bo było nasz sześciu i sześć szybowców w powietrzu To był fajny młynik ale z zachowaniem bezpieczeństwa. A jeszcze jedna rzecz z dzisiejszego dnia tylko w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Dzisiaj niestety nikogo nie było kto by chciał ze mną polatać wpadł tylko Jan i dotrzymał mi towarzystwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Dzisiaj Żona już zaplanowała dzień i nie jestem pewien czy dam radę Ale będę się starał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 To jeszcze kilka fotek ode mnie nie takich ładnych jak Krzysia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Fajny ciapek ! Ja zjechałem z działki i teraz trzeba się wziąć za loty !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jak będziecie mieli więcej takich bystrych osłon silnikowych to nakręcacie serial dla dzieci Tomek i przyjaciele, tylko zamiast lokomotyw będą samoloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Zabawa dzisiaj wspaniała zarówno przy lotach szybowcem jak i TraiStatem Emocji też sporo bo P11 w powietrzu to niezapomniany widok Następnym razem nagrywam filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Fajną macie tą ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Wielopokoleniowa Widać dobry klimat fo wspólnego latania. Jeden z Was to nawet do Wrocławia na testy zawitał. Pozdrawiam i ciekawy jestem jak projekt Australia independent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 PZL P.11 z innego ujęcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dzisiejszy zakręcony dzień Janusz i jego srebrna pszczoła Było też holowanie Loty szybowcami I wiele ciekawych chwil Szukamy też modelu Piotra Ktokolwiek widział ktokolwiek wie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 No tak nie zawsze się te fotki robi ale jak Krzysiu napisał ładnie polataliśmy Jutro zmiana poranna, a ja spadam z Bydzi na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jakiego modelu szukacie? Uciekł? Może z mojego drona byłoby coś widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Teraz jest pogoda na szybowce. Mi nawet myśliwca kominy biorą. A parking na łące pusty. Szkoda ze nie zabrałem DLG. Znalazłem świece OS 6. Nie wiem czy dobra, nie znam się, ale jest. Czy to przypadkiem nie Janusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Niedziela. Nie jestem za bardzo na bieżąco, co się dzieje, bo mało czasu, więc jak się tylko udało wymsknąć na chwilę połapać, to nawet nieważne że "szczyt nie przygotowania do sezonu", że temperatura powietrza ~ +30'C (słownie: trzydzieści stopni na plusie) Wiem, że wygląda, jakbym z choinki się urwał, ale za to polatał Dwa pakiety naładowane (nawet nie do pełna, bo czasu niebyło) a w aparaturzę jeszcze wzeszłoroczny prąd. Więc na chwilę polatania wystarczyło. W powietrzu "mydło" PS. Jakby kto pytał, to rękawiczki nie moje (czyżby ktoś jeszcze nie przygotowany do sezonu?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 W niedzielę wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi