kaszalu Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Wszyscy to kiedyś przechodzili ( ząbkowania i takie tam ...) A ile potem zabawy i radochy jak z "wyząbkowanymi" pójdziesz polatać !! Wytrwałości ! Pozdrowienia dla Wszystkich A model naprawdę fajowy !! 1
damenix Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Jutro ktoś ma czas na latanie? Bo Zlin się niecierpliwi.
damenix Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zatem rezerwować niedzielę trzeba by rodzinny magnes nie ściągał lataczy z łąki zbyt wcześnie.
damenix Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Dzisiejsza kontrola wykazała ze są warunki do latania. Poza przepustką nie zapomnijcie tez o zimowym ubraniu na niedziele.
marcelizor Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 A jak na tą waszą łączkę dojechać? W sumie mam niedaleko, chętnie bym podjechał
Gość Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Tu jest mapka http://www.rcmodelfordon.zafriko.pl/kat/mapka_dojazdu Troszkę starawa (krajobrazy się ciut zmieniły), ale trafić można. No chyba, że koledzy mają "młodszą" wersję.
marcelizor Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Powinienem trafić . Jakieś pół godziny jazdy samochodem, więc całkiem blisko.
toptome69 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Oj jak bym chciał żeby te drzewka były takie niskie Zapraszamy na lotnisko aczkolwiek warunki teraz nie rozpieszczają
damenix Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 I po śniadaniu. Można szykować się do lotów.
marcelizor Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 To jeszcze filmik z latania Zlinem. Co prawda kręcony telefonem i słonko schowało się za chmurami, ale mniej więcej w połowie filmu widać jak Damian próbuje doprowadzić do przeciągnięcia, a model opada płasko. Było miło i pewnie jeszcze was odwiedzę 1
Oko 007 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Fantastyczne zdjęcia. Odnośnie szczegółów... zajefajna maszyna. Damian czy twój Zlin to dokładnie taki egzemplarz jak tez z linku ? https://www.ef3m.pl/pl/p/ZLIN-50LS-model-samolotu-rc-ARF-2145mm/948
damenix Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Tak, tylko model ten nie jest do kupienia. Podczas jego poszukiwań rozesłałem dziesiątki maili z zapytaniami do różnych firm w całej Europie. Po otrzymaniu dziesiątek odpowiedzi negatywnych natknąłem się na ogłoszenie używanego i ten też egzemplarz jest teraz w moim posiadaniu.
Modelarz 2123 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie wiem czy jest to aktualne ale w maju tego roku kupiłem ten model nowy z pudełka w sklepie modelarnia.pl więc może tam można go zamówić.
damenix Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Jak pogoda pozwoli to może w weekend uda się wypróbować nowe laczki. 1
damenix Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Czy ktoś ma zamiar w sobotę rano polatać?
damenix Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Czasna latanie, podłączam zasilanie Tankuję benzynę ... i w górę maszynę 3
damenix Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Deszcz mnie wygonił. W baniaku zostało paliwa na niedzielę. Na poniedziałek i wtorek będę musiał dokupić troszkę benzynki. Dzisiaj była pogoda dla mocno chcących latać. Następne dni będą jednak coraz ładniejsze. Jak kto może to warto wykorzystać być może ostatnie ciepłe dni w tym roku. Niedziela spokojna i sucha ale jeszcze chłodna, poniedziałek i wtorek pogoda jest taka, że aż musiałem wziąć sobie wolne (urlop sam się nie wykorzysta)
kaszalu Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 Trzeba brać wolne i lecieć do ciepłych krajów pouprawiać nowy rodzaj modelarstwa !! https://www.youtube.com/watch?v=EY7QypzR_-c
Piotr K. Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Jutro z rana podjadę z Jantarem.
Rekomendowane odpowiedzi