kaszalu Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Z nartami na śniegu elegancko ! Może się mylę, ale czy narty nie powinny mieć gumek ściągających je do poziomu podczas lotu ? Tak chyba wytwarzają dość duży opór ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Powinny. Ale to był mój pierwszy śnieg od 2 lat. Następnego dnia przyszedł halny i wywiał wszystko. Za rok będzie lepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 A kto mówi że było źle !!! Fajne loty, ja tylko tak sobie marudzę ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Dzisiejsze latanie z Damianem Damian ze swoją maszyną poszalał po niebie Minimalna prędkość podejścia jaką słyszałem z informacji telemetrii to 42 km/h zaś max prędkość przelotowa132 km/h jest na co popatrzeć To do jutra Panowie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dzisiejsze loty 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 super fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Lata się.???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Tymczesem w Unisławiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Loty,loty, loty Fordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Dawno mnie tu nie było ale żyjemy i latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzisiejsze latanko Pogoda super nawet udało się załapać na troszkę termiki Dziękuję bardzo za fotki Krzysztof I jeszcze kilka z 28.03.2017 Jutro latamy dalej około 10-tej taki plan a czy wypali zobaczymy no i może się uda jeszcze dziś pod wieczór 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Mina Tomka mówi wszystko !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A która Andrzeju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wieczorne loty z Krzysztofem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Powiem w ten sposób , dawno się tak nie uraczyłem lataniem spokojna termika wysokie latanie z ptakami i małe wariacje FUNCUBEM lepsze fotki na pewno wstawią koledzy bo telefonem i to tak starym nic lepszego nie uzyskasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Filmik z latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jeszcze kilka fotek z dzisiejszego latania Dzięki za fotki Krzysztof i Maciej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zauważam plagiat w malowaniu. Byłem pierwszy :-) http://pfmrc.eu/index.php?/topic/47179-funcub-multiplex-kolejna-relacja/?p=547883 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 A gdzie Ty tu widzisz takie "brzydkie" malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi