tomaszg6 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Dla wszystkich chętnych do wzięcia udziału w imprezie przypominam że to już w najbliższą sobotę 10.05.2014 o godz.10 zaczynamy pierwszą imprezę modelarską w historii Kargowej na którą serdeczmie zapraszamy . Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka
tomaszg6 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Witam .Dla ułatwienia podpowiem że formularz zgłoszeniowy mozna pobrac z pierwszej strony tego tematu ponieważ jest dużo pytań gdzie go pobrać .Pobrany formularz należy wypełnić i podpisany odesłać na adres e-mail t_gorski@wp.pl Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka
mariopilot Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Pogoda na sobote nie zaciekawa ,ja będe na pewno
tomaszg6 Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Pogoda zależy gdzie ją obserwujemy każda TV i każdy portal inaczej podaje . Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka
tomaszg6 Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Fotki z naszej pierwszej imprezki modelarskiej impreza oceniana przez wszystkich modelarzy i także "kibiców" na plus co prawda pogoda nie rozpieszczała bo wiało w porywach do 5/6m/s ale doświadczeni piloci dali rade choć nie obyło się bez dość poważnego kreta dużym modelem.Udało się też zorganizować mały konkurs na celność lądowania oraz pokaz modeli w których zwycięzcy otrzymali pamiątkowe puchary i dyplomy. Prawdopodobnie druga edycja pikniku już we wrześniu o której będziemy informować na forum. I Rodzinny Piknik Modelarski – Kargowa Kolejna porcja fotek z pikniku. FOTY + Dziękujemy modelarzom i publiczności za przybycie .
robertus Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Ja bym bardzo prosił, aby osoba, która zrobiła Hammerheada ujawniła się i napisała parę słów, jak lata, czy był łatwy do zbudowania itd.
Rekomendowane odpowiedzi