tomaszg6 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Dla wszystkich chętnych do wzięcia udziału w imprezie przypominam że to już w najbliższą sobotę 10.05.2014 o godz.10 zaczynamy pierwszą imprezę modelarską w historii Kargowej na którą serdeczmie zapraszamy . Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam .Dla ułatwienia podpowiem że formularz zgłoszeniowy mozna pobrac z pierwszej strony tego tematu ponieważ jest dużo pytań gdzie go pobrać .Pobrany formularz należy wypełnić i podpisany odesłać na adres e-mail t_gorski@wp.pl Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariopilot Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Pogoda na sobote nie zaciekawa ,ja będe na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 miejmy nadzieję że nie będzie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Pogoda zależy gdzie ją obserwujemy każda TV i każdy portal inaczej podaje . Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 co do pogody to ma być ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Fotki z naszej pierwszej imprezki modelarskiej impreza oceniana przez wszystkich modelarzy i także "kibiców" na plus co prawda pogoda nie rozpieszczała bo wiało w porywach do 5/6m/s ale doświadczeni piloci dali rade choć nie obyło się bez dość poważnego kreta dużym modelem.Udało się też zorganizować mały konkurs na celność lądowania oraz pokaz modeli w których zwycięzcy otrzymali pamiątkowe puchary i dyplomy. Prawdopodobnie druga edycja pikniku już we wrześniu o której będziemy informować na forum. I Rodzinny Piknik Modelarski – Kargowa Kolejna porcja fotek z pikniku. FOTY + Dziękujemy modelarzom i publiczności za przybycie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ja bym bardzo prosił, aby osoba, która zrobiła Hammerheada ujawniła się i napisała parę słów, jak lata, czy był łatwy do zbudowania itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi