pasior199292 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dzień dobry, czy znacie może jakieś sprawdzone kleje na sklejenie takiego skrzydła, żeby to się trzymało kupy? Nie chciałbym kupować w modelarskim jakiegoś kleju specjalnie do EPO bo ceny są straszne. Może można dostać coś dobrego w budowlanym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 UHU Por za 10 zł poraża ceną? Kup i użyj go niezgodnie z instrukcją, tj sklejając na mokro (tak po 3 min, zamiast 10) Będziesz mógł troszkę poprawić. Wcześniej wklej w złamanie wykałaczki lub węgiel, w zależności od wielkości skrzydła i wymaganego wzmocnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zależy gdzie się załamało. Ja ostatnio uwaliłem i poszło prawe skrzydło w pół lotki. Do sklejenia lotki zastosowałem biały klej na ciepło, taki na "pistolet" a do skrzydła Soudal 66A (D4) Ale koledzy też kleją skrzydła z epo na ten klej termiczny tak ze kto co woli. Uhu por nie testowałem, CA jakoś tak za sztywną spoinę robi jak na pianke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/38875-jak-skleic-uszkodzone-platy/ kleiłem żywicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasior199292 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Sposobow sporo. Najlepiej jakbys wrzucil fote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi