Kicior Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Mam pytanie: byłem na Chudoby 2-go maja i widziałem bardzo fajnie latającą zdaje się Extrę (elektryk) zaraz na samym początku przy wjeździe na lotnisko.Nie wiecie może który z kolegów nia latał?
Xeo Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 kogoś na pewno złapałem ale kogo to nie wiem jak teraz pojedziemy w najbliższym czasie na Chudoby mam plan zrobić filmik z ziemi jak latacie bixlerami w kupie, jakieś latanie obok siebie , za sobą, jakieś proste akrobacje, co wy na to? Ja z chęcią jak się trochę podszkolę z tej zacnej sztuki Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
tomasz.smolarek Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 kogoś na pewno złapałem ale kogo to nie wiem jak teraz pojedziemy w najbliższym czasie na Chudoby mam plan zrobić filmik z ziemi jak latacie bixlerami w kupie, jakieś latanie obok siebie , za sobą, jakieś proste akrobacje, co wy na to? Ja jestem ZA!
TeBe Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 To co, jutro latamy? Przywiozę Józka z kamerą i nakręcę Wasze wspólne loty :-)
wojtas3000 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 ja doipiero za dwa kupłem nowy model chciałem się pochwalić cessna 182 Skylane, 1200 mm rozpiętości
Xeo Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Ja w ten odpadam bo za dużo do ogarnięcia w weekend przy wykończeniu mieszkania :-/ Ale za tydzień a najlepiej dwa możemy się zgadać Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
tomasz.smolarek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Bardzo przyjemnie zmontowany film. 0:43 scena jak z Top Gun Podejścia do lądowania najlepsze. Gratulacje Czy dobrze dostrzegłem, że był z wami paralotniarz?
Emhyrion Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Żeby to jeden... Maksymalnie w powietrzu było czterech. Jednego to chętnie bym odstrzelił... Rozumiem, że każdy się bawi jak lubi. Ja sobie fruwam samolotem RC, a inny warczy ze szmatą nad głową. I git... Jak on lata tam, to ja latam tu, w pełni świadomy, że mój samolot może narazić zdrowie i życie faceta. Natomiast kompletnie nie rozumiem, jakim trzeba być wałem i debilem, żeby wlatywać paralotnią w "naszą" strefę, gdzie przynajmniej 5 modeli akurat było w powietrzu. Teren przy Chodoby to hektary łąk i pól, a dupek koniecznie musiał sobie przelecieć nad naszymi samochodami.
tomasz.smolarek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Są trzy możliwości: - jest debilem i z tym nic się nie zrobi - nie czuje problemu jaki stwarza. Można by z nim porozmawiać - nie umie latać ;-) Ja też nie lubię latać w tłoku
Emhyrion Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeszcze krótki filmik z niedzielnego latania. Znów byli paralotniarze. I znów jeden kretyn leciał prawie nad naszymi głowami. Chyba zacznę wozić obok modeli wiatrówkę...
zolty Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 wystarczy paintball ostatni filmik nie dziala mi ?
tomasz.smolarek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Działa, działa. Sent from my GT-S7530 using Tapatalk
Emhyrion Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Kolejne dwa filmiki. W sumie trzeba by zmienić tytuł wątku, maj się skończył kilka dni temu o poranku... dzisiejszy 1
Xeo Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 Fajne filmiki. Szkoda że ja nie mam czasu latać w tygodniu, a i w weekendy ostatnio też za dużo rzeczy do ogarnięcia :/
Rekomendowane odpowiedzi