Kicior Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mam pytanie: byłem na Chudoby 2-go maja i widziałem bardzo fajnie latającą zdaje się Extrę (elektryk) zaraz na samym początku przy wjeździe na lotnisko.Nie wiecie może który z kolegów nia latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 kogoś na pewno złapałem ale kogo to nie wiem jak teraz pojedziemy w najbliższym czasie na Chudoby mam plan zrobić filmik z ziemi jak latacie bixlerami w kupie, jakieś latanie obok siebie , za sobą, jakieś proste akrobacje, co wy na to? Ja z chęcią jak się trochę podszkolę z tej zacnej sztuki Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 kogoś na pewno złapałem ale kogo to nie wiem jak teraz pojedziemy w najbliższym czasie na Chudoby mam plan zrobić filmik z ziemi jak latacie bixlerami w kupie, jakieś latanie obok siebie , za sobą, jakieś proste akrobacje, co wy na to? Ja jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas3000 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 No o git :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jak Wy chętni to babcia też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To co, jutro latamy? Przywiozę Józka z kamerą i nakręcę Wasze wspólne loty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jutro to będzie lać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ja bym mógł dopiero za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas3000 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ja doipiero za dwa kupłem nowy model chciałem się pochwalić cessna 182 Skylane, 1200 mm rozpiętości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja w ten odpadam bo za dużo do ogarnięcia w weekend przy wykończeniu mieszkania :-/ Ale za tydzień a najlepiej dwa możemy się zgadać Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Sobotni wieczór na Chudoby... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Bardzo przyjemnie zmontowany film. 0:43 scena jak z Top Gun Podejścia do lądowania najlepsze. Gratulacje Czy dobrze dostrzegłem, że był z wami paralotniarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Żeby to jeden... Maksymalnie w powietrzu było czterech. Jednego to chętnie bym odstrzelił... Rozumiem, że każdy się bawi jak lubi. Ja sobie fruwam samolotem RC, a inny warczy ze szmatą nad głową. I git... Jak on lata tam, to ja latam tu, w pełni świadomy, że mój samolot może narazić zdrowie i życie faceta. Natomiast kompletnie nie rozumiem, jakim trzeba być wałem i debilem, żeby wlatywać paralotnią w "naszą" strefę, gdzie przynajmniej 5 modeli akurat było w powietrzu. Teren przy Chodoby to hektary łąk i pól, a dupek koniecznie musiał sobie przelecieć nad naszymi samochodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Są trzy możliwości: - jest debilem i z tym nic się nie zrobi - nie czuje problemu jaki stwarza. Można by z nim porozmawiać - nie umie latać ;-) Ja też nie lubię latać w tłoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeszcze krótki filmik z niedzielnego latania. Znów byli paralotniarze. I znów jeden kretyn leciał prawie nad naszymi głowami. Chyba zacznę wozić obok modeli wiatrówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 wystarczy paintball ostatni filmik nie dziala mi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 No nie wiem. U mnie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Działa, działa. Sent from my GT-S7530 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Kolejne dwa filmiki. W sumie trzeba by zmienić tytuł wątku, maj się skończył kilka dni temu o poranku... dzisiejszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Fajne filmiki. Szkoda że ja nie mam czasu latać w tygodniu, a i w weekendy ostatnio też za dużo rzeczy do ogarnięcia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi