Paweł Prauss Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jak w temacie, czy ktoś może mi powiedzieć gdzie toto kupić? D=5mm kąt=45stopni A może ktoś ma dostęp do narzędziowca, który coś takiego zrobi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 WAKO niby na swojej stronie pisze, że taki zrobią: http://www.wako-tools.com.pl/frezy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Paweł, Szukaj w sieci Frez - jaskółczy ogon np: http://wemax.pl/product.php?id_product=34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zaraz zobacze bo na pewno takie mam, ale nie wiem czy wymiary odpowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzięki Koledzy, do Wako zadzwonię w poniedziałek, no chyba, że Kacper coś znajdzie...parametry mogą się nieznacznie różnić, nie będę z tego strzelał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 najmmiejszy mam o srednicy 19 mm :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Za duży, póki co pozostaje kontakt z Wako... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Kto projektował ten frez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jak juz nie bedziesz miał opcji to mogę zamówić z Cromwella. Najmniejszy jednak maja 13 mm i kosztuje sporo .. 180 zł w przeliczeniu. W razie czego daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Wrocilem, przeczytałem od początku i zauważyłem wymiary. Paweł to na forum stomatologów trzeba pytac : Ale nie byles pierwszy popatrz tutaj jest fajny watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kto projektował ten frez ? Wykorzystałem rysunek ze strony jakiegoś producenta, ale tam najmniejsze mają ok 20mm... Widzę, że problem jest poważny i za 200 zeta to raczej załatwię temat pilnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Pozostaje Ci pilnik albo napaść na zębodłuba. Chociaż kiedyś widziałem takei frezy (malutkie) w zestawie narzędzi do dremela. tyle ze to było na prawde malutkie i o jaskółczym ogonie mozna oczywiscie zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekC Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Paweł, mam frezy fi 3mm, 6mm po 1 sztuce i fi 8mm 3 sztuki. Niestety kąt jest 60 stopni. Jeśli by Ci pasowało to daj znać. Witek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witku, z nieba mi spadłeś!!! Ta szósteczka będzie idealna a i tą osemkę chętnie od Ciebie nabędę. Frezy są mi potrzebne w związku z naszym wspólnym niemodelarskim hobby. Skontaktuję się z Tobą w przyszłym tygodniu, bo w najbliższy piątek wyjeżdżam na obóz Modelarskiej Kadry Narodowej w Hradec Kralove. Założyłem nawet taki temat: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/45631-zgrupowanie-modelarskiej-kadry-narodowej-w-klasach-modeli-lataj%C4%85cych-na-uwi%C4%99zi-hradec-kralowe-2014/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi