szyszek900 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam wszystkich Modelami RC w realu zajmuję się od roku Wcześniej modelarstwem zajmowałem się virtualnie poprzez symulatory oraz fora internetowe =) W swojej kolekcji posiadam kilka modeli Górnopłaty: Fun Cub Multiplex TrainStar Śmigłowce: Belt CP V2 oraz inne małe modele z marketów Pozdrawiam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A witamy. Życzę tyle lądowań co i startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Michał, po co Ci dwa konta? szyszek900 i szyszek90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszek900 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Michał, po co Ci dwa konta? szyszek900 i szyszek90 Witam Ogólnie pierwszy login można śmiało wywalić Mój błąd przy rejestracji ;/ Za utrudnienia przepraszam i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszek900 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A witamy. Życzę tyle lądowań co i startów No witam witam Dziękuję bardzo ja również życzę pomyślnych wiatrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witamy. Konto szyszek90 zgłaszam do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi