Wenar Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 http://joemonster.org/filmy/19890/Gdy_nudno_w_domu dla mnie rewelacja.. bardzo motywujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Widać, że to robili na raty, ale inwencja pierwsza klasa. Przypomnieli mi się "Sąsiedzi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jak miałem 6-7 lat to kiedyś pokazali coś podobnego w 5-10-15 no i miałem zajęcia na kilka dni. Szkoda tylko że w tamtych czasach dostęp do kamer był znikomy bo wyszło mi naprawdę super. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Fajne:) robiłem coś takiego ale na mniejszą skale Nazywa sie to reakcją Łańcuchowa, pytanie kim był Łańcuchow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Coś w stylu. Polecam obejrzeć inne teledyski, są niesamowite. Robione jednym ujęciem. Musicie to zobaczyć. Normalnie odjazd!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 To się nazywa dynamiczna muzyka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jedna buźka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Musicie to zobaczyć. Normalnie odjazd!!!! to jest lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi