Miałczek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Napisano 07 May 2014 - 20:23 Dzisiaj oblatałem szybowca fajnie lata w Niedziele latałem czymś takim jakieś 2,5m rozpiętości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzisiaj oblatałem piperka po małej kraksie lata ładnie ale wiało trochę więc wykonałem tylko jeden lot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 dzisiaj troszkę polatało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 dzisiaj były ostatnie loty bo na łące trawka coraz większa i trzeba czekać aż znowu skoszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmlo Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Można wiedzieć gdzie jest ta łąka? Może bym gdzies tam przy okazji jakiegoś latania się pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam łączka jest jak jedzie się na Mozów i pod wiaduktem skręcamy w lewo koło działek i do końca drogą polną i dojedzie się na łąkę tam też lata jeden motolotnią a ty gdzie latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmlo Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Spróbuje tam podjechać jak będę gdzieś na mieście i zobaczę jak to wygląda. Moje miejsce do latania jest za domem. Wychodzę za płot i mam pola. Rewelacji nie ma bo rośnie kukurydza, idzie linia średniego napięcia niedaleko ale i jest kawałek nieużytku, generalnie zadyma dlatego chętnie bym się wybrał na jakieś dogodne miejsce bo ostatnie szukanie modelu w kukurydzy mnie trochę zniechęciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 tu w Sulechowie nie ma gdzie latać te miejsc jest fajne ale dopiero jak wykoszą i przez jakieś 2 tygodnie można latać i startować z ziemi ale jak latasz jakimś szybowcem to można cały czas tam latać możemy się spotkać na jakieś loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmlo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Chętnie się wybiorę bo w grupie zawsze raźniej a i może coś podpatrzę. Szybowca mam ale zabrać go nie mam jak bo wkleiłem skrzydła co by nie latały mi w mocowaniu i do auta nie wejdzie ale mam takiego FW 190 a on nawet poskładany się zabierze bez problemu więc tak w przyszłym tygodniu jak nie będzie wiało za bardzo to jakoś się zgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ja teraz wyjeżdżam i wracam 2.09.14 to w tym tygodniu możemy się zgadać jak nie będzie wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmlo Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wczoraj miałem kreta i wygiąłem ośkę silnika więc i tak jestem uziemiony puki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 dzisiaj troszkę polatałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 dzisiaj planuję znowu troszkę polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 loty udane pogoda dopisuje dzisiaj nie miałem operatora do nagrania filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 http://youtu.be/CP3UD6ms6FM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 pogoda dzisiaj dopisała ostatni lot szybowcem w tym roku wykonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Super fajne obloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dzisiaj trochę polatałem pogoda super piper do spokojnego latania w przyszłości trzeba pomyśleć nad mocniejszym silnikiem https://www.facebook.com/video.php?v=853576914703812&pnref=story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 POGODA ODPISUJE DZISIAJ KOLEJNE LOTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi