tomaszg6 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Fajnie oblatany piperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witam dzisiaj byłem w gościnie na lotnisku u kolegów modelarzy ze Świebodzina super moją miejsce ale nikogo nie zastałem ale polatałem trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Fajna miejscowka no i tablica informacyjna też . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 czekając na wybudowanie lotniska w Cigacicach trzeba latać tam gdzie się da szkoda tak ładnej pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 miejscówka do polatania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Piękne loty!! Ostatnie lądowanie może być- mi nieraz też tak wychodzi. Podziękuj operatorowi, bardzo ładnie utrzymuje model w kadrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Witam wszystkich powstaje u nas lotnisko modelarskie oto link http://www.src-cigacice.pl/aktualnosci/modelarnia/ jak będe miał więcej informacji będę informował będzie gdzie polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Fajnie że powstaje kolejne lotnisko modelarskie w naszym regionie .Kolega wie już gdzie będzie zlokalizowanie czy jeszcze trwają poszukiwania terenu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kraksa żywot piperka się skończył niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Szkoda bo fajnie latał :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Co się stało że maszyna zgruzowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Pakiet się skończył po rozbiciu sprawdziłem napięcie a tam 0,0 a miałem go wymienić po tym locie na większy z regulatorem napięcia no trudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam dzisiaj odwiedziłem kolegów na lotnisku w Świebodzinie i oblatałem piperka lata świetnie Dziękuje kolegom ze Świebodzina za wsparcie przy oblataniu piperka i za wspólne loty https://www.youtube.com/watch?v=Taq64Fh030M&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam kolegow z Sulechowa;-) Trochę zamieszaliśmy powietrza w Świebodzinie, ale właśnie w tym wszytkim o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 I jak tam prace na przyszłym lotnisku w Cigacicach coś już wiadomo :-) ? Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 lotnisko prawie gotowe jak będzie już skończone dam znać i zaproszę na pierwsze lot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 a to moje z 2015 r samoloty - niestety juz Ś.p. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 ładny był ten piper ale ta cessna jest śliczna i pięknie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Cessna faktycznie laleczka :-) Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka A oto moje konstrukcyjne akrobaty groovy 90 3 d i MX 2 Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi