ir3q Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sprzęt latający gotowy do sezonu ;-) Czakam na wiosnę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Bardzo ładny modelik gratuluję zakupu Ja planuję jutro polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dzisiaj z jeszcze jednym modelarzem polataliśmy sobie pogoda był super loty udane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Widzę, że "Cigacice" nie odpuszczają. Sam zastanawiałem się czy wybrać się na lotynisko do Cigacic, ale ta odległość (30 km). ;-( Następnym razem jak będziecie się wybierać to dajcie znać na forum - może też dołączę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jasne że nie trzeba korzystać z takiej pięknej pogody Jak będziemy się znowu wybierać dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Przygotowania do sezonu całą parą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 piperek prezentuje się świetnie teraz tylko czekać na pogodę i oblatać piperka jak będzie pogoda zapraszam do nas to polatamy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jutro ma być pogoda więc jak ktoś chętny to zapraszam na wspólne loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 zmiana terminu planujemy polatać w Niedzielę więc zapraszam na wspólne loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Postaram się przyjechać - jeśli będą warunki do latania to przewiduje trening trenerkiem / prawie 3 m-ce nie latałem ;-( / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 zapraszam o 12;00 startujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 pogoda jest super na loty więc zapraszam ja będę o 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Pogoda pozwoliła troszkę polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 https://www.youtube.com/playlist?list=PLUlr6za2zntWOzAYvqPi2M5bi6vnvWrpq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 rozgrzewka przed lotem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Bardzo ładny piperek jeszcze filmik z lotu i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Bardzo ładny piperek jeszcze filmik z lotu i będzie ok problem jest tylko z brakiem operatora kamerki. Chyba trzeba będzie zrobić filmik u ciebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam wczoraj dotarł nowy PIPER J3 CUB 2450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 No to składać i w powietrze Ja składam teraz su 31 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi