polpakpol Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 Model poleeciał Niestety model nie nadaje się do lotu przy dużym wietrze, wiatr bierze górę i model nie reaguje na stery i jest po prostu za lekki.... na filmie będzie widać walkę z niewytrymowanym skrzydłem. Silnik dostał bardzo dużego kopa na 4S. Jak widać model w ,,moją stronę'' starał się równo lecieć ale mocno wiało i musiałem ostro przyziemić bo dalej były drzewa i krzaki. Lądowałem razem z wiatrem więc prędkość była dość duża ... Film wrzucę po 18.
Irek M Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Moimi latałem przy wietrze nawet 13 m/s. Przy dużym wietrze - jak dużym? - żadnym modelem nie lata się dobrze, a tym bardziej niewytrymowanym...
polpakpol Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 Nwm jak dużym, ale z ręki sam się wyrywał Jak przestanie wiać to nagram ładny filmik z wytrymowanym modelem a dziś wrzucę tylko tę walkę powietrzną
magilla Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Strasznie długo wgrywa Ci się ten film na Youtuba... a tu wszyscy czekają..
polpakpol Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 Obiecany filmik:https://www.youtube.com/watch?v=GW-IJtUEVKU&feature=youtu.be
polpakpol Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 Poszło servo lewej lotki, chyba tryby się zmieliły.... będę musiał rozbierać....
polpakpol Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Model jak widać lata wspaniale, wymieniłem servo i model śmiga dalej Polecam każdemu
Rekomendowane odpowiedzi