Patryk Urban Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Cześć Mi dokładnie przed 13minutami wybiła 12 na zegarze. Czyli mam już nowy rok i jestem już o rok starszy Chciałbym wam życzyć szczęśliwego nowego roku, spełnienia marzeń modelarskich coby było tyle samo lądowań (tych dobrych) co i startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Z okazji nadchodzacego Nowego Roku zycze Wam wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja też chciałem życzyć zdrowia, szczęścia ,pomyslności, sto lat życia i radości, dużo fajerwerków ,szampana i smacznych cukierków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 ja Wam życzę zęby KAC morderca dał nam wszystkim spokój :wink: więcej napisze 2 stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego najleprzego tyle samo startów co lądowań ładnych modeli a dla wolnych także ładnej modelki A wiecie od czego pochodzi skrót KAC :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego najlepszego w nowym 2007 roku,dużo zdrowia( bo jak chorym latać?? ), tyle samo udanych lądowań co startów i przynoszących radość fajnych modeli Pozdro i szczesliwego niowego roku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego najlepszego ,pieknych lotów , dużej ilosci modeli, wspaiałego sprzętu oraz pięknej pogody w nowym roku zycze wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja tez zycze Wam wszyskiego najlepszego w Nowym Roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 I ja życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym 2007 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Szczęśliwego nowego roku, więcej modeli i tyle samo start ow i lądowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Równiez życzę połamania skrzydeł w 2007 roku szczęścia , zdrowia i pomyślności pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Szczesliwego Nowego Roku, Bezwietrznej pogody i mniej kretobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Równiez życzę połamania skrzydeł w 2007 roku szczęścia , zdrowia i pomyślności pozdrawiam Piotrek Z jednej strony fajnie, ale w 2006 już połąmałem najłąniejsze skrzydła a raczej mi połąmali Ale wszystkeigo NAJ w 2007 który niestety musi by gorszy od tego 2008r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Motyl nie mozesz się załamywać!!!!! mi w 1997 utopiła się cała modelarnia w strazy ( była w piwnicy) trochę sprzętu tylko koledzy zdązyli mi wynieść jak woda zeszła wywalilem pół wywrotki wszystkiego do tego doszło zalane moje mieszkanie ale teraz się troche odbiłem przynajmniej modelarnię mam na drugim pietrze :DDDDD pozdrawiam Piotrek kupileś juz ta Megane?? tez jezdzę od sierpnia megana classic:D fajne auto i juz na zawodach przetestowałem byla nawet w Liptovskim Mikulaszu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 troche OT ale http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=210&start=45 a Classica masz którą wersja ?? przed 99 czy po ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie powiem ładna i pojemniejsza od mojej;-) moja jasnozielona 2000 rok 1,4 motor alumy juz tez do niej sobie kupilem:-) smiga az miło nie powiem fajne są megany !! pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.