Dj. Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Dziś mimo nie sprzyjającej aury zdecydowałem się "oblatać" nowy nabytek - kamerke FlyCamOne2. Z racji niewielkiej wagi przykleiłem w/w po prostu na rzepy do kadłuba modelu ESA i właczyłem funkcje filmowanie... Wyszło co wyszło ocenicie sami. Zaznaczam tylko, ze był to pierwszy film z udziałem tego "sprzęciku", a pokład znaczy model jest dośc narowisty wiec... troche trzepie.Pod koniec filmu sa zdjecia uszkodzen modelu, nie powstały od kraksy. Po locie z kamerą postanowiłem jeszcze polatac, przy podejsciu do lądowania niespodziewanie dmuchneło... Model spadł w korony pobliskich drzew... Uszkodzenia powstały od próby zdjęcia modelu z drzewa...kijem. W sumie oberwał kilka razy i efekt widać na zdjęciach. http://pl.youtube.com/watch?v=pJnNwt84zew Pozdrawiam
Peter Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Uuuu, remoncik nieunikniony. Kusi mnie zeby sprawdzic dokladnie jak to naprawde jest z ta kamerka. Dj,poprosze o tWOJ email na PW. Podam Ci dostep do serwera-tam zaladujesz filmik w takiej postaci jak masz na karcie. Wowczas dokladnie bedziemy wiedziec jak to filmuje.OK ?
Dj. Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Opublikowano 14 Marca 2008 Eee, raczej do kosza, nie rozczulam sie nad tymi modelami(ten konkretnie i z tego materiału). Rozsypie się, trudno. Mam ten komfort, że wsiadam w auto, jade 2 km do sklepu i mam nowy, chciałem powiedziec że omijaja mnie przesyłki, poczty itp. Pozdrawiam.
meteor Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 nie żartuj :shock: uważasz ten model za kompletnie rozkwaszony? Ty wywalasz takie modele? :shock:
Dj. Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Opublikowano 14 Marca 2008 Bez urazy, przyslij pudełko to Ci odesle go ( model) w tej paczce, albo podaj adres na pw, to Ci wyslę te strzepy. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.