Dj. Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dziś mimo nie sprzyjającej aury zdecydowałem się "oblatać" nowy nabytek - kamerke FlyCamOne2. Z racji niewielkiej wagi przykleiłem w/w po prostu na rzepy do kadłuba modelu ESA i właczyłem funkcje filmowanie... Wyszło co wyszło ocenicie sami. Zaznaczam tylko, ze był to pierwszy film z udziałem tego "sprzęciku", a pokład znaczy model jest dośc narowisty wiec... troche trzepie.Pod koniec filmu sa zdjecia uszkodzen modelu, nie powstały od kraksy. Po locie z kamerą postanowiłem jeszcze polatac, przy podejsciu do lądowania niespodziewanie dmuchneło... Model spadł w korony pobliskich drzew... Uszkodzenia powstały od próby zdjęcia modelu z drzewa...kijem. W sumie oberwał kilka razy i efekt widać na zdjęciach. http://pl.youtube.com/watch?v=pJnNwt84zew Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Uuuu, remoncik nieunikniony. Kusi mnie zeby sprawdzic dokladnie jak to naprawde jest z ta kamerka. Dj,poprosze o tWOJ email na PW. Podam Ci dostep do serwera-tam zaladujesz filmik w takiej postaci jak masz na karcie. Wowczas dokladnie bedziemy wiedziec jak to filmuje.OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Eee, raczej do kosza, nie rozczulam sie nad tymi modelami(ten konkretnie i z tego materiału). Rozsypie się, trudno. Mam ten komfort, że wsiadam w auto, jade 2 km do sklepu i mam nowy, chciałem powiedziec że omijaja mnie przesyłki, poczty itp. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 nie żartuj :shock: uważasz ten model za kompletnie rozkwaszony? Ty wywalasz takie modele? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Bez urazy, przyslij pudełko to Ci odesle go ( model) w tej paczce, albo podaj adres na pw, to Ci wyslę te strzepy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.