Skocz do zawartości

35 st w cieniu i jak tu żyć...


Irek M

Rekomendowane odpowiedzi

Ja robię samemu cydr w domu. To jest coś pomiędzy piwem a winem. Nie dodaje się chmielu. Po prostu do soku z jabłek dodajemy cydrowe drożdże i wszystko.

 

Jak już ktoś chce poznać co to Cydr to polecam spróbować różnych marek. Jeżeli pijąc go stwierdzicie "przecież to smakuje jak szampan" - to znaczy że to g...o a nie Cydr ;-) ale jak pierwsza myśl będzie "czuć jabłka ale czegoś takiego nie piłem" to właśnie jest Cydr :-P

Dlatego nie polecam cydru lubelskiego chociaż lepszy on niż jakiś joker z marketu.

Polecam odwiedzić jakieś delikatesy typu "piotr i Paweł"

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.