toretto1995 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Za latanie w chmurkach dostałem baty, postanowiłem polatać niżej, zachęcam wszystkich do założenia FPV bo daje to super zabawę..a z hobby chyba trzeba to czerpać Pierwsze 20s. olejcie bo chmury 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wybacz .. jak dla mnie super sprawa, ale po obejrzeniu takich nagrań stanowczo dalej twierdzę, że to powinno być kategorycznie zakazane. Lataj nad polami, lasami a nie ludziom nad głową czy nad drogą publiczną. Dzięki takim lotom, nagraniom i niedojrzałym ludziom (nie tylko z wieku, ale i zachowania) FPV a może i większa dziedzina modelarstwa będzie wciąż ograniczana jak nie zakazana. Nikt tu nie wątpi w Twoje umiejętności, ale to jest tylko sprzęt i elektronika, która w każdej chwili może zawodzić. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Filmik fajny ale przychylam się do opinii ze takie loty powinny być zakazane ze względu na niebezpieczeństwo i ochronę prywatności. Chcesz latać to jak idfx napisał lataj nad polami, łąkami gdzie w razie zawodu elektroniki osobom postronnym nic się nie stanie. Nie wiem co chcesz osiągnąć upubliczniając swoje nagrania ale po pierwszych komentarzach powinieneś przemyśleć swoje poczynania. Ale jak widać Ty swoje a zdrowy rozsądek swoje... Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Damianie, pierwsze 20s jest zdecydowanie interesujące.Napisz więcej o tym, jak robisz montaż materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi