Grzesiek Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 potrzebuje aby ktos mi wytoczył panewki do modelu ślizga,z brązu i teflonu grafitowego.oczywiscie nie za darmo.Jak cos to na PW prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Proszę o rysunki na Pw, mogę wykonać z brązu B101. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Wyślij i mi, jak kolega będzie miał problem to ja pomogę. Jeżeli Cię to zadowoli to z fosforobrązu bo mi zalega .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jak, by co, to mam teflon grafitowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jak, by co, to mam teflon grafitowy. zostawiłem wiadomość Tobie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi