Arni Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Praktycznie nie ma modeli uniwersalnych, tym bardziej jeśli są to modele a'la makiety. Arni wybrał znacznie lepszy model do tego jak planuje latać w przyszłości. I przypuszczam że będzie miał znacznie większą frajdę latając takim cudakiem. Wszędzie i w każdych warunkach.Sam bym Jurek lepiej tego nie ujął nie wiem o którego Foxa chodzi Irkowi bo było ich kilka ,ale nie ma co porównywać rasowego laminatu z piankolotem lub drewniakiem firmy flyfly a jeśli chodzi o wygląd modelu to mi się bardzo podoba , poza tym wychodząc z domu mam na najbliższe zbocze 5 km na klif Mechelinki 20 km latam za free na żaglu i do tego ze szczyptą adrenalinki i jest miodzio , a do poszalenia zostaje jeszcze Millenium Irek jak to mówi Krzysiek(horn3t) " Mniej gadania więcej latania " Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 a licencje juz masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czekam jak i Antek od listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Macie tydzień czasu. Potem chyba trzeba będzie zmienić klub. Szczególnie dotyczy to Antka, bo za miesiąc ma zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Kierownictwo naszego klubu lubi adrenalinę, ale jakoś zawsze przed zawodami dostawaliśmy znaczki na licencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Tylko ze na polskich zawodach można robić czary mary. I startować bez znaczka tylko z wpisem na liści AP. Antek zaczyna od miedzynarodowych. A tam to nie przejdzie I dokładnie za miesiąc już będzie po oddaniu swojej licencji organizatorom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Wschodnia u Kierownika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Niebawem zaglądniemy w te rejony ,już może jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja zjechałem- jutro-niedziela latam u siebie piekny zachód / wstąpcie..!!/ a Klif macie od poniedzialku -cieniutki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi