Masło Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Kupowałem w AVT, poczekałem trochę... Bodajże mają zapis w regulaminie, że paczkę wysyłają do 2 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ach... poczekamy zobaczymy :/ Póki co jestem uziemiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Może sklep stacjonarny AVT w Warszawie ? Byłem kiedyś i był dobrze zaopatrzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Zamówiłem już co trzeba więc pozostaje czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Zamówiłem już co trzeba więc pozostaje czekać. Kupuje w AVT dużo podzespołów i jak do tej pory nie miałem żadnych problemów z wysyłką. Jak czegoś nie mają to mam telefon lub e-mail z informują co zrobić z resztą zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 dobry sklep z elektroniką to jeszcze jest na seguro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Zamówiłem w sobotę części w AVT, dziś (środa) już są u mnie w domu Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Polecam Zanim zacznę cokolwiek działać przy aparaturze muszę skołować lutownicę kolbową najlepiej z regulacją temperatury bo transformatorową to bez wprawy zniszczę płytę lub inne podzespoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 .............................................. Zanim zacznę cokolwiek działać przy aparaturze muszę skołować lutownicę kolbową najlepiej z regulacją temperatury bo transformatorową to bez wprawy zniszczę płytę lub inne podzespoły Patryk jeżeli nie masz znajomego elektronika, który zrobi Ci to za grosze, to może warto byś odwiedził najbliższy serwis RTV lub GSM. Też polutują Ci te parę elementów za niewielką odpłatnośćią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Hehe, trochę mnie to śmieszy bo jestem w 2 klasie Technikum na kierunku Elektronicznym Kiedyś trzeba coś zacząć działać i zdobywać doświadczenie a nie tylko zlecać pracę i dać komuś zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Hehe, trochę mnie to śmieszy bo jestem w 2 klasie Technikum na kierunku Elektronicznym Kiedyś trzeba coś zacząć działać i zdobywać doświadczenie a nie tylko zlecać pracę i dać komuś zarobić No tego nie wiedziałem, więc działaj. Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Patryk takie układy najszybiciej i najwygodniej wyciąga się używając HA a wlutujesz kolbą albo nawet zwykłą zwarciówką używając dobrej klasy topnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Za dobre HA trzeba zapłacić Dziś próbuje kolbową i zobaczymy, musi się udac Pisane przez Tapatalk z mojego Sony Xperia J wybaczcie błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Elektronik powinien to mieć. Do wyjęcia układu wystarczy AOYUE 852. Ja na tej stacji z powodzeniem przez 7 lat działałem w serwisie GSM i wymiana układów BGA nie była problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Oj przesadzacie. 3 nogi i od razu musi byc stacja lutownicza. Transformatorem to wszystko da sie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Wszystkie elementy udało się pomyślnie wymienić. Jednak po włączeniu aparatury w ogóle nie był podawany prąd na płytę główną. Przyczyną okazała się przepalona ścieżka, przez to pewnie elementy na płycie nie uległy uszkodzeniu (były ok). Po naprawieniu ścieżki prąd popłynął i spalił nowy stabilizator, zdziwiłem się i wlutowałem 2 (kupiłem po 2szt.) po wymianie to samo stało się z drugim Więc wlutowałem stary, i wszystko jest po staremu, podświetlenie działa a aparatura już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi