JarekJ121 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 a gdzie znajdę plany na TOto 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 http://lmgtfy.com/?q=toto3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzieki robroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Pozwole sie wtracic do tematu. Ja latem zaczolem budowe Spitfire (spalinowy 1,4 rozpietosc) jak dowiedzialy sie o tym osoby znajace sie na modelarstwie to uslyszalem "super model ale mam nim nie latac bo sie odrazu rozbuje". Nadal go buduje a miedzy czasie zakupilem przytoczonego wczesniej FunCub-a i ciesze sie ze to zrobilem, wytrzymuje wiele a juz dwa razy klejony mial przod. Nie wspomne o smiglach i ladowaniu w krzakach czy nawet na drzewie. Staram sie uczyc startu i odrazu ladowania, a pare razy poszedl wysoko i musialem latac. Zycze powodzenia i mam nadzieje ze ja tez ukoncze budowe modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Moje nowe dziecie się buduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi