Skocz do zawartości

Dexterity 3DX

czaja18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam Kinga i mimo że części są w kraju zamawiam z HK. Kupując Kinga pamiętaj że konieczna jest wymiana na silnik bezszczotkowy i to od razu po zakupie. Z czasem będziesz musiał też wymienić żyro bo na seryjnym ucieka troche ogonek. Ewentualnie możesz sie jeszcze zastanowić nad Beltem.

Opublikowano

Ja mam Honey Bee i narazie silnik przepracowal jakies 2-3 godzinki na dosc ciekawych obrotach i caly czas dziala...Mam nadzieje ze podzila jak najdłużej bo ie mam kasy na nowy sil...Aha i powie mi moze ktos czy po czym rozpoznac jakiego mam Honey Bee?ma zmienny kat lopat,silniczek an ogonie(nie ma paska ani wału)A reszta tak jak w kazdym....Niewiem jaki to jest model... :oops: :oops: :oops: aha i jeszcze jedno...Czy gyro ktore jest w zestawie pozwlaa na tak zwane wiszenie do gory plozami?Ciekwai mnie to i chyba zaraz pojde sprawdzic poprzez odwrocenie go na wlaczonym silniku tylko najpierw musze naprawic plozy po tym jak zachcialo mi sie sprawdzic do czego sluzy idel up :mrgreen: :P Aha i jeszcze jedna mala rzecz..Macie moze jakies porady czego uniknac podczas nauki latania zeby nie wyrobic sobie zlych nawykow,nie rozwalic smiglowca itp..(to moj pierwszy heli...Kupilem go przed swietami...)

Opublikowano

Z Twojego opisu wynika że masz Honey Bee CP2, czyli model niżej od Kinga. Looknij w ten link i zobacz czy Twój wygląda jak ten z linku.

Jeśli dopiero zaczynasz zabawę ze śmigłowcami to gorąco odradzam próby latania do góry płozami, przy pierwszej rozniesiesz go w drzazgi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.