Pioterek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jest to film z budowy i lotów mojego modelu PZL P.24. Film zmontowany jest ze zdjęć i fragmentów filmów ilustrując całą historię tego modelu w 2014 roku. Film ten został umieszczony w dziale modeli elektrycznych gigantów i pewnie z wielu z Was jest znany. Zamieszczam go w tym miejscu dla Kolegów interesujących się niekoniecznie modelami jakimi się zajmuję , jako formę pewnego pomysłu upamiętnianie historii Waszych modeli ostatnie uaktualnienie: 25.09.2014 Więcej o tym modelu: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/41177-pzl-p-24-ep-z-modelesuchockipl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pomysł świetny by pokazać historię swoich modeli, bo wnosi coś nowego do tego działu. Modelik cudo, osobiście miałbym zbyt dużo stresu by latać takim dziełem sztuki modelarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Masz rację stres jest zawsze. Ale powiem Ci, że bez stresu łatwo zlekceważyć lot i wykonać go niechlujnie i wtedy model tego nie wybaczy. Dlatego umiarkowany stres zawsze jest raczej pomocny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tak, upamiętnienie dobra rzecz. Jak mi Talon rozpadł się w powietrzu to zaraz poleciałem do domu i zrobiłem taki filmik. Poza tym robię taki film jak Piotrek: budowa w telegraficznym skrócie. Taki film jest szybką alternatywą do czytania wątku, który ma wiele stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 To cieszę się bardzo że pomysł się spodobał . No ale hangar to masz spooory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pomysł absolutnie super i czekam na kolejne, również o tych historycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 cyt"Poza tym robię taki film jak Piotrek: budowa w telegraficznym skrócie. Taki film jest szybką alternatywą do czytania wątku, który ma wiele stron." Dla mnie, bo jestem wzrokowcem to idealna sprawa i jedno zdjęcie powie mi więcej jak 100 stron łopatologicznego tłumaczenia. A hangarek masz zacny, jak tak dalej pójdzie to Ci ogródka zabraknie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Sufitu w salonie już zaczyna mi brakować, nie mówiąc o pamięciach w aparaturze, bo mam tylko osiem pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pomysł absolutnie super i czekam na kolejne, również o tych historycznych. Film o SE 5a będzie zrobiony w podobnej konwencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi