morfeusz1987 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 jakas mapa dojazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 jakas maparatura dojazdu? https://www.google.p...ta=!4m2!4m1!3e2 przez Chodzież jadąc drogą na Kaczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Marcin, widzę, że miałeś swoje 5 mninut w mediach w Wilczych Laskach . Gratuluję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dzięki:) Wyszło to dość spontanicznie ale całkiem całkiem;) Biniu jak u was? Ja uziemiony, liczę ze w przyszły weekend uda mi się polatac. Z Piotrami rozmawiałem, jeden w pracy drugi na wakacje wyjeżdżał tak ze dziś słabo z naszej strony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja byłem i polatam Macieja modelem na swój dziś nie miałem sił :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 i ja nie dalem rady, ale napewno chodziez odwiedze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam- dzisiaj od 14 .00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wągrówiec się ładuje pakietowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ja raczej nie dam rady pani mi narzeka ale dzięki za info do zobaczenia innym razem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 -narzeka- musisz cały tydzień nucić -"wymienie ciebie na nowszy model " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 He he :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ktos cos? dla zainteresowanych mam maly prototyp loggera(zapis na sd) wysokosci do przetestowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 U mnie urodzinki potomka tak ze będę jutro do lotu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ktos znajomy bierze udzial w pokazie modeli w Golanczy w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Nic nie wiadomo, daj więcej info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 https://www.facebook.com/events/616270531861875/ Napisalem do nich z pytaniem czy pokaz ma charakter zamkniety, dostalem w odpowiedzi " W tej sprawie prosimy skontaktować się z nami pod nr. tel. 67 2615077 Pozdrawiamy" :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Pokaz pokazem ale gdzie oni chcą startować i lądować.Latając gigantami sam miałem problem,na stadionie ledwo siadałem Spaysem a dwupłatem nie było szans.Chyba że teren extra im przygotują ale miasto jak kiedyś stwierdziło że nie ma funduszy na takie bzdury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gołek Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ktos cos? dla zainteresowanych mam maly prototyp loggera(zapis na sd) wysokosci do przetestowaniaJestem zainteresowany, ale napisz coś więcej, na podstawie czego zczytujesz dane - baro, GPS?, może również logowanie prędkości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 na podstawie barometru(dokladnosc ok1m), mozna dokupic czujnik predkosci to nie bedzie zadnego problemu by dodac te dane do logow, narazie mam taki prototyp doslownie na pajaka wielkosci paczki zapalek ale oczywiscie jakby ktos cos chcial to da sie to ladnie zrobic i wcisnac do obudowy ale to po testach bo ja nawet ostatnio kiedy polatac nie mialem. Logi zapisuja sie w pliku tekstowym wiec mozna go nawet na telefonie otworzyc Pokaz pokazem ale gdzie oni chcą startować i lądować.Latając gigantami sam miałem problem,na stadionie ledwo siadałem Spaysem a dwupłatem nie było szans.Chyba że teren extra im przygotują ale miasto jak kiedyś stwierdziło że nie ma funduszy na takie bzdury. a wybiera sie ktos tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ja na miejscu polatam. Kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi