Loczek1392 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Pogoda dziś dopisała,Trener 60 na benzynie oblatany.Świetnie poszło,silnik bardzo ładnie pracuje.Nagranie nie najlepszej jakości z holowania ale coś widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 I cos ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Pięknie. Krzyś, jak będziesz się wybierał na latanie to daj znać. Podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Zapraszamy! Prawdopodobnie przyszły weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Aż mnie korci, żeby do Was podjechać . , ale na razie to dla mnie za zimno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dziś było ciepło,fajnie.Jeszcze trochę i będzie coraz cieplej.Zapraszamy,czym więcej nas tym lepiej.Atmosfera zajefajna-co nie.???!!! CHOPOKI.!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 W taką fajną pogodę przewietrzyłem WILGĘ,nie wielka ale fajnie śmiga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Może niedziela dopisze z pogodą,co wy na to ???!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jak pogoda dopisze to jak najbardziej! 13-14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Będziemy na 13-stą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 tak na 13 -tą się zjawie z szybowcem do holowania ,hm tylko ten wiatr troszke szyki popląta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam! Pogoda chyba będzie prosić Sie by pobujac w obłokach! Pięknie słońce święci, wiatr ok 9km/h nie zapowiada Sie na zmianę pogody. Tak że do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wiatr 14km/h... Ale niech was to nie przerazi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Czołem Panowie Loczek gdzie te filmy z dzisiejszych lotów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Polatane choć bardzo wiało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Panowie jak tam weekend się zapowiada ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Podobno deszczowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Sobota ponoć deszczowa ale w niedziele ma byc słonecznie. tak ze jakby co to standardowo na 13-14:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Sami malkontenci troszkę optymizmu panowie pogoda jest codziennie i latać się da jak na to pozwoli ;D sobota pewnie ciężko ale w niedzielę obowiązkowo w sobotę planuję poskładać Stuntsa jeśli Krzysiek nie będzie miał nic przeciwko mojej wizycie wieczorkiem po silnik ;-D moja Pani jedzie do pracy na nockę więc będę miał wieczór dla siebie i modelu ;D;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No i polataliśmy w niedziele. Rączki marzły ale i tak nie daliśmy za wygraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi