Loczek1392 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jednak w sobotę,jutro ma być super a niedziela ma się popsuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Panowie pogoda nas rozpieszcza tak ze do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dzień lotny jak mało kiedy bilans zysków Stunts poleciał strat Stunts do naprawy ale cóż mogłem wymienić wszystkie serwa a nie tylko jedno moja wina ;-) Do następnego razu choć nie sądzę abym posklejał co rozwaliłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Sie sklei, spokojnie:) No dzień bardzo udany i bardzo miło spędzony:) Dziękuje wszystkim za obecność! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 kilka moich zdjęć z latanka -do wieczora !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Przykro,TAKI MAMY KLIMAT...To drobna usterka Piotrze,nie takie połamańce się składało.Dawać zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Kto to powiedział ze Żaby nie potrafią latać? Ba! Nawet bociana gonią! Droga do nieba jest wybrukowana rozbitymi modelami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ten Bociek był pocieszny,oczy miał większe od całego siebie.Teraz wiem że już mnie nie odwiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja zdjęcie to mam tylko po rozbiciu więc nie wkładam tu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witajcie. Korzystacie z aury. Widzę na zdjęciach Rainbowa. Czyj jest i jakie ma wyposażenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witaj Adamie.Za pewne chodzi o tego elektryka żółto-niebieskiego.To Elektro Kadet od Graupnera ,model Pawła.Lata świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Cześć Krzyś. Zgadza się. Jest to ten sam model, tylko u Graupnera nazywa się Kadet a u Phoenix Models jest to Rainbow. I tego mam jeszcze w pudełku. Dlatego ciekawi mnie wyposażenie. Podobnie rzecz ma się akrobatem Floride Graupnera (mam go, lata świetnie na 4S) w u Black Horse jest to Arrow 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 E-MAX SILNIK GT2815/07 latam na 3 celach 3300 i śmigło 11x6 .Jestem zadowolony z tego zakupu model sie ładnie prowadzi po niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dzięki Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 w maju dojadę z tym modelem na Wasz zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 folia balsa klej i 3 nowe serwa zakupione a i śmigło teraz tylko znaleźć czas na naprawę :-(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Piter ujawnij się na tym forum w końcu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 No właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Panowie nie wiem czy ktoś patrzył na kalendarz aeroklub poznańskiego ale rozpoczęcie sezonu modelarskie jest 2 maja na lotnisku Bednary ja w tym roku niestety nie dam rady jechać ale jak ktoś chce to pojedzie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 I polataliśmy sobie z Piotrem trochę wiało ale za to była zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi