ahaweto Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Marcin jesteś "bombka". Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nie ma sprawy;) ogólnie silnik polecam, ładnie pracuje. Problemy były z plywaniem obrotów przez wykrecajaca się iglice paliwa, ale dogiecie blaszki załatwilo sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczur Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Twarz wstawiona:D , piszecie się w ten weekend na latanie jak pogoda dopisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ja odpadam, jadę do teściów. Kuba tez odpada bo w zeszłym tygodniu odmówiła mu posłuszeństwa antena w nadajniku i musi zakupić nową. Zostają Piotry i Fabian;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczur Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Szkoda , no ale do teściów trzeba jechać , ja będę testować telemetrię do mojego śmiglaka , już nie będę musiał latać z termometrem po polu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Uuu stary... Postęp widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Czołem mnie nie ma w Rogoźnie więc również nie polatam ;-) udanych lotów i testów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3013 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Nie miałem czasu by tu zajżeć, na ligowcu nie mamy duobanjo. Jedynie dwa prywatne vivaty, jeśli chodzi o lądowanie na waszym lotnisku. To fajnie było by mieć współrzędne gdyż, czasem może się przydać jako lądowisko zapasowe by nie ,,walić,, w ciemno w pole. A z modelem też bym chętnie podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam państwa! Jak nastroje? Według mojej pogodynki sobota zapowiada się z wiatrem 6-9 km/h i 11*C, niedziela bardziej wietrzna bo nawet 15-20km/h ale za to 13*C. Wstępnie proponuje sobotę. Kto się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jeśli będzie cessna sprawna to ja z chęcią a jak dual ace będzie w weekend bo zdjęcie na fb wrzucałeś Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jak pogoda dopisze to sezon otwieram Dualem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jak moja pani mi nie będzie kłaść kłód pod nogi to również się piszę dawno nie lataliśmy ale wiecie święta i takie inne ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dziś o 15 spotkaliśmy sie na lotnisku. Gościli także na łące modelarze przyziemni:) Koledzy również z Rogoźna(!) śmigali swoimi autkami spalinowymi. Dziś ja latałem więc niech koledzy wrzucają zdjęcia:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian123 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Loty u kolegów udane choć nie było Marcina,pogoda świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Dzięki Fabian za fotki;) no szkoda że mnie nie było, pogoda dopisała! Oby do zobaczenia w najbliższy weekend! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 pogody takiej powinszować tak na wszystkie weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian123 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam Panowie. Kto sie pisze na dzisiejsze latanie ? Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wstępnie na 15. Loczek pisał ze jak się uda to też wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udało się dojechać,polataliśmy.Kolega Paweł testował silnik w nowym nabytku który pracuje świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi