janegab Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 BAJKA... jutro powtórka ale jakie warunki..!!!http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/jutro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dziś powtórka ...ALE TO BYŁO NARESZCIE WIOSENNE LATANIE . TYPU LAMMMMBADAAAA.. balasto na maxa....kto nie latał niech załuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 To elegancko ja czekam jak przywieje na moje ulubione zbocza Unisław, Starogród ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 To elegancko ja czekam jak przywieje na moje ulubione zbocza Unisław, Starogród ... Zima za nami a miejscowek na LUBSTOWIE...ogrom ...Krzyśku wybierz się do mnie ...jutro CDN.. http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/jutro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Niestety nie mam tej twojej tabliczki "ZARAZ WRACAM" do czwartku krążę po 3-City 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 to na wschodnia ...masz blisko../ kosakowo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 loty...loty..w najlepszej miejscówce świata...kilka fotek pogladowych / super dojazd/ długość krawedzi do lotu ok 3 500 m zachod i wschod--- południe mniej i co tu pisać TO WIDAĆ. jakie zbocze może z Lubstowem sie rownać ? ..Miejscowka na mistrzostwa świata...!! w centrum POLSKI.. Polatałem od 11-15 byli goscie z Poznania..Cypelik do rzutu-startu gdzie sztandarek BAJKA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 jeszcze 2 fotki z wczorajszego latanka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 I fotki dzisiejsze ...wiaterek ...PROSTOPADŁY...aż żal było odjeżdzać. polatałem do 15-tej....Wiosenne porzadki na klifie.. ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Kto rano wstaje temu Bozia ...wiater daje..ZIMNO..ale polatałem po południu wiatr ucichł..w/g prognozy.. kilka fotek giganta LUBSTOWA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 na 3 fotce obydwa model super, ty to masz zdrowie i zacięcie - rano...podziwiam i zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Janku czytam Ci z oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Janku czytam Ci z oczu "Czy te oczy mogą kłamać ...chyba nie.."ale to na Płoszewie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 czwartek-PIĄTEK na Policach super wschód.... http://postimg.org/image/roj9tioo7/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 a moje mówią że będzie północny wschód. A zbocze jest jakby na południowy wchód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ważne by dmuchalo a to w piatek mocniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 no skoro tak uważasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 W piatek jak twierdzisz..to nawet z południowa odchyłka..wiec prostopadly .a ma tez byc ciepelko...już dawno tam nie gościłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi