Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś powtórka  ...ALE TO BYŁO  NARESZCIE WIOSENNE LATANIE .  TYPU LAMMMMBADAAAA..  balasto na maxa....kto nie latał niech załuje... :D IMG_1081.jpg

IMG_1096.jpg
Opublikowano

To elegancko ja czekam jak przywieje na moje ulubione zbocza Unisław, Starogród ... :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Niestety nie mam tej twojej tabliczki "ZARAZ WRACAM" ;) do czwartku krążę po 3-City ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

loty...loty..w najlepszej miejscówce świata...kilka fotek pogladowych / super dojazd/  długość krawedzi do lotu ok 3 500 m zachod i wschod--- południe mniej  i co tu pisać TO WIDAĆ. jakie zbocze może z Lubstowem sie rownać  ? ..Miejscowka na mistrzostwa świata...!! :D w centrum POLSKI.. Polatałem od 11-15 byli goscie z Poznania..Cypelik  do  rzutu-startu   gdzie sztandarek BAJKA... IMG_1107.jpg

IMG_1114.jpg

IMG_1116.jpg

IMG_1117.jpg
Opublikowano

I  fotki  dzisiejsze ...wiaterek  ...PROSTOPADŁY...aż żal było odjeżdzać. polatałem do 15-tej....Wiosenne porzadki na klifie.. ;)  ... Zdj_cie0299.jpg

Zdj_cie0300.jpg

Zdj_cie0301.jpg
  • Lubię to 1
Opublikowano

Kto rano wstaje temu Bozia  ...wiater  daje..ZIMNO..ale polatałem   po południu  wiatr ucichł..w/g prognozy..  ^_^  kilka fotek giganta  LUBSTOWA.. IMG_1136.jpg

IMG_1139.jpg

IMG_1141.jpg

Kopia_IMG_1131.jpg

Kopia_IMG_1135.jpg
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.